2777
2789
عنوان

من روی یکی کراشم چیکار کنم

83 بازدید | 10 پست

من تا حالا رابطه ای نداشتم خودم هم درس دارم خاک به سرم کنن اه 

من یک پسری رو میشناسم از بچگی مثلا وقتی میدیدمش تا چند وقت تو مغزم بود بعد میرفت الان چند روزی رفته تو مخم الان ندیدمش اصلا احه رو چیش کراشم آخه یه قیافه معمولیه 

چیکار کنم چطوری بندازم بیرون 

خدایا یه کاری کنم درست شم  قبل از بد شدن همه چی منو ببر من خدایا  دعام کنید یه صلوات بفرستید مرسی

فقط درس بخون

فک کنم از شدت فشار مغزم میخواد دورم بزنه 

خدایا یه کاری کنم درست شم  قبل از بد شدن همه چی منو ببر من خدایا  دعام کنید یه صلوات بفرستید مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم این بالا پایین شدن هورموناس

اره فک کنم یه مدت اینطوریم بعد درست میشم

منم تقریبا توی همچین حالتی هستم یه نفر همش جلوی چشمم بوده ولی الان یهویی کراش زدم خیلی بدههه

من بعضی وقتا اینطوریم بعد خوب میشم یکم هم حساس شدم میخوام فک نکنم بیشتر فک میکنم باید بیخیال بشم درست میشه

بی خیالش بابا فقط به آینده فکر کن و درس چند سال دیگه اسمش هم یادت نمیاد

درسته ممنونم ❤️