2777
2789
عنوان

برای شوهراتون چیکار میکنین که خوشحال شه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست
خب آخه فرق داره. مثلا شوهرا معمولا خیلی چت نمیکنن. چت بیشتر مال دوس پسره. ولی در کل بخوای بدونی. به ...

من باهاش دوستم ولی اصلا مث پسر بچهای الان نیست 9 سال ازم بزرگتره نمیدونم چجور بهش محبت کنم ک جبران خوبیاش باشه. 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه هنوز ازدواج نکردیاز مردای ک قلقشون شکم و زیر شکمشون فرار کن به سرعتتت

ازدواج نکردیم نه اصلا اینجور نیست بیشتر دنبال محبت کردن میگرده متاسفانه اونجور ک اون توجه میکنه حس میکنم من بلد نیستم

بابت هرکاری خوبی که میکنه قدردانی میکنم مثلا الان گل خرید گفتم وای مرسی گفت شاخه هاش کمه سریع حرفشو ...

وای خدا چقد خوبه پایدار باشین ❤️

من باهاش دوستم ولی اصلا مث پسر بچهای الان نیست 9 سال ازم بزرگتره نمیدونم چجور بهش محبت کنم ک جبران خ ...

بهش احترام بزار. پا روی خط قرمزاش نزار. هیچوقت موقع ناراحتی نزار احترام بینتون بشکنه. ازش تعریف کن ولی حواست باشه بخاطر تعریف از اون خودتو تحقیر نکنی. محبتت واقعی باشه نه تظاهر و فیلم و دروغ

اول از همه به همسرم خیلی احترام میذارم و هواشو دارم بخصوص تو جمع .....ب شکم و زیرشکمش خوب میرسم، سخت ...

چقد عالییی خوشبخت باشین عزیزممم❤️❤️

ازدواج نکردیم نه اصلا اینجور نیست بیشتر دنبال محبت کردن میگرده متاسفانه اونجور ک اون توجه میکنه حس م ...

خوبه واقعا میگم حواست باشه طرف مقابلت قلقش محبت و توجه و خوشحالیت باشه یعنی اون حس خوب رو از خوشحالی تو بگیره اینطوری واقعا هر کاری کنی هر چقدرم دور باشی ازش هر چقدر به شکم و زیر شکم یه روز نرسی واقعا دوستت خواهد داشت 

ببین محبت کردن یه چیزیه ک در افراد مختلف متفاوته مثلا خوده من زیاد اهل این نیستم محبت رو هی به زبون بیارم بیشتر با توجه کردن بهش یا مثلا در طول روز یه پیام بهش بدی بگی دوست دارم (کم بگو ک جذابیت داشته باشه همون یه موقع های گفتنت) اینجور توجه های تو ذهنشون میمونه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بهش احترام بزار. پا روی خط قرمزاش نزار. هیچوقت موقع ناراحتی نزار احترام بینتون بشکنه. ازش تعریف کن و ...

من خیلی دوسش دارم اونم همینطور حس میکنم اعتماد ب نفسش یخورده کمه منم اعتماد ب نفس ندارما ولی وقتی باهاشم خیلی خودمو سرحال و خوشحال نشون میدم. ما خیلی دعوا کردیم باهم ولی هر سری دوباره برمیگردیم. دلم میخاد خوبیاشو جبران کنم یجورایی ولی اصلا نمیدونم چطور 

خوبه واقعا میگم حواست باشه طرف مقابلت قلقش محبت و توجه و خوشحالیت باشه یعنی اون حس خوب رو از خوشحالی ...

قراره برم ببینمش یچیزی ک فهمیدم اینه که خیلی ب محبت تو رفتارم توجه میکنه بارها گفته من میخام حالت خوب باشه و بخاطر ده دیقه لذت خرابش نمیکنم. میشه یکمم راهنماییم کنی وقتی پیششم چیکار کنم خوشحال بشه؟ 

قراره برم ببینمش یچیزی ک فهمیدم اینه که خیلی ب محبت تو رفتارم توجه میکنه بارها گفته من میخام حالت خو ...

ببین تیکه کلام و لحن مخصوص به خودتو داشته باش چیزی ک فقط یاد آور تو باشه براش و عوضش نکن 

بخند براش شیرین حرف بزن ببین سبکی ک دوس داره یه دختره آرومه یا دختر شیطون 

نگاه کردنت مهم سعی کن زل بهش نزنی ولی همون لحظه ای که نگاش می‌کنی عمیق نگاهش کنی زل زدن با عمیق نگاه کردن فرق داره 

توجه ها رفتاری داشته باش مثلا من حواسم هست وقتی چیزیو میخام بخورم اول یه قاشق میزارم دهن اون بعد خودم شروع میکنم به خوردن دیگه این عادتمو حفظه اگه انجامش ندم می‌فهمه ناراحتم (یک سری عادات بخصوص داشته باش ک بتونه نماینگر شادی و ناراحتید باشه این بعدا بدرد میخوره)

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚