2777
2789
عنوان

چی شد که عضو نی نی سایت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 139 پست
من با خود شخص نی نی یار ۳ حرف زدم خوشگله تیتاب بردار برای خودت که مثلا زرنگ شدی 😂😂😂🤣🤣🤣 جوابمو ...

بعد از پست من ببینم تیکه کنایه میندازین تو تاپیک ها به کسی یا تو تاپیکهاشون میرید اذیت میکنین یا مثل الان لغو دائم میکنم بعدا شاکی نشین من چند بار بهتون گفتم و گوش ندادین هر کس در موردتون حرفی زد بدون تگ نی نی یار بدون جواب دادن رد میشین توهین بود گزارش میزنین در غیراین صورت کلا لغوتون میکنم سایت شلوغه من هر روز نمیتونم دعواهای شما رو بیام رسیدگی کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ساعت بلد نیستی بخونیاساعتی که تعلیق شدیم ۱۲ شب بود و شیف نی نی یار۲ بود@niniyar_5 نی نی یار من هر ...

من به نی نی یار ۳ گرفتم امضا تو و دوستات رو پاک کنه ! 

من تو همه تاپیکا دنبالت هستم ؟؟؟ میخوای اسکرین بدم؟؟؟ تو واسه چی میگی من فزووعی هستم مدرک داری؟؟؟؟؟ 

هم با این کاربریش هم با کاربری فزووعی خوقاق 😐😐😐

عزیزم من تحمل ندارم تهمت بزنن حتی خود نی نی یار ۳ و شب هم اطلاع دارن اون کاربریش تعلیقه @niniyar_5    

بخدا خسته شدم هر جا میرم خودش و دوستاش تیکه میندازن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت بلد نیستی بخونیاساعتی که تعلیق شدیم ۱۲ شب بود و شیف نی نی یار۲ بود@niniyar_5 نی نی یار من هر ...

فزوعی رو هم تگ کن ببینه یادم رفت بگم تاپیکهای دعوا هم بزنین قفل باشه لغوتون میکنم همتون رو

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
بعد از پست من ببینم تیکه کنایه میندازین تو تاپیک ها به کسی یا تو تاپیکهاشون میرید اذیت میکنین یا مثل ...

عزیزم لطفا پیام بالام رو بخونید خسته شدم خداوکیلی 

فزوعی رو هم تگ کن ببینه یادم رفت بگم تاپیکهای دعوا هم بزنین قفل باشه لغوتون میکنم همتون رو

عزیزم میشه بهش تذکر بدید به دوستاش هم بگه هر جا میرم میگن رو داری مثل سنگ پا کلی تیکه میندازن 😐بعد الان فورا نی نی یار تگ می‌کنه 

من به نی نی یار ۳ گرفتم امضا تو و دوستات رو پاک کنه ! من تو همه تاپیکا دنبالت هستم ؟؟؟ میخوای اسکرین ...

ما تیکه میندازیم یا تو همه جا منو ریپلای میکنی

بالاتر ازت خواهش کردم هرکجا منو دیدی ریپلای نکنی

سخته فهمش؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

فزوعی که همین آلبالوعه میبینه 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

ما تیکه میندازیم یا تو همه جا منو ریپلای میکنیبالاتر ازت خواهش کردم هرکجا منو دیدی ریپلای نکنیسخته ف ...

تو این تاپیک فقط گفتی 

میخوای اسکرین بقیه تاپیک ها رو بدم ؟؟؟ بابام بود می‌گفت رو داری مثل سنگ پا ؟؟؟؟ 

تو این تاپیک فقط گفتی میخوای اسکرین بقیه تاپیک ها رو بدم ؟؟؟ بابام بود می‌گفت رو داری مثل سنگ پا ؟؟؟ ...

تو همه جا منو ریپلای میکنی حرف تو هم نباشه ریپلای میکنی

این دفعه نه تو به من کاری داشته باش نه من به تو فهمیدی؟

عزیزم میشه بهش تذکر بدید به دوستاش هم بگه هر جا میرم میگن رو داری مثل سنگ پا کلی تیکه میندازن 😐بعد ...

گفتم که هر کس بهتون چیزی میگه نادیده بگیرین تمام بشه بره مگه این که توهین کنن که گزارش بزنین 

تو همه جا منو ریپلای میکنی حرف تو هم نباشه ریپلای میکنیاین دفعه نه تو به من کاری داشته باش نه من به ...

باشه اوکی 

به دوستات هم بگو تو تاپیکا تیکه نندازن راجب من هم حرف نزنن وگرنه نی نی یار تگ میکنم براشون نی نی یار پنج هم شاهده 

مخصوصا به اون شانزدهمین کاربری هم بگو 

باشه چشم الانم من توهین نکردم ایشون نی نی یار تگ کرد

من تگ کردم که یه تذکری بدن انقد منو ریپلای نکنی داری مخل ارامشم میشی