2777
2789
عنوان

چی شد که عضو نی نی سایت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 139 پست
من مگه رو تو ریپلای زدم این پیامم برای نی نی یار پنج بود😐😐

میدونم ولی درباره من که بود

خب دیگه هرچی ریپلای کنی انتقالش میدم به سطل زباله نوتیفا

پس وقتتو بذار تو یه تاپیک دیگه تایپ نکن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

میدونم ولی درباره من که بودخب دیگه هرچی ریپلای کنی انتقالش میدم به سطل زباله نوتیفاپس وقتتو بذار تو ...

منم همین کارو میکنم فقط میگم به دوستات بگو دیگه حرفی راجب من نزنن هم به شانزدهمین کاربری هم به اسما 

نه دیگه شما کاری با من داشته باشید نه من ! 

شب خوش حتما بگو بهش شون 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک خنده دارترین سوتی سال ۹۶ سوگلی

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یه اب البالو بود که تعلیقه

چرا بگویاسی هم بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

کاش به حق امام حسین گردنم خورد میشد نه اینکه عضو میشدم...🥲🥲🥲🥺🥺

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

سال 1397 در حالیکه 37 سالم بود یک عکس لخت مادرزاد از بچگی خودم پیدا کردم

دنیا دور سرم چرخید - یادم اومد بچه که بودم همیشه لخت مادرزاد بودم  - تو کوچه - جلوی فک و فامیل ............

خیلی دوست داشتم این حس بدم رو با خانمها به اشتراک بذارم . پس عضو نی نی سایت شدم و تاپیک زدم به اسم : بی حیا کردن پسربچه ها

یک خانمی به اسم Love story  خیلی برای من زمان گذاشت و خیلی دلداری داد و واقعا منو از بحران روحی اون زمان خارج کرد . و بعدش غیب شد کلا ......

باشه بیا اینم جایزتالبته من اول به نی نی یار ۲ گفتم ولی خب ایشون اعتدالو رعایت کردن هردو رو تعلیق کر ...

جایزه چی بود؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چرا بگویاسی هم بود.

بله عزیزم گفتم موقت تعلیق شده دو سه روز دیگه از تعلیقی در میاد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

خدا ازم برگشته بود🤦🤦🤣🤣🤣🤣

منم مثل تو روزی نیست فحش ندم خودمو کاش دستم میشکست همون لحظه که عضو شدم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

جایزه چی بود؟

پفک🤭