2777
2789
عنوان

بیاین بهتون راهکار بدم بختک

115 بازدید | 20 پست

وقتی که بختک میفته روی شما ( یا همون فلج خواب )

انگشت شست پاتونو سعی کنین بتونین تکان بدین 

میدونم نمیشه هیچ حرکتی کرد

ولی تا میتونین سعی کنین شصت پاتونو تکان بدین خوب میشین 

امتحان کنین جواب داد که هیچی

جوابم نداد فحشم ندین یه وقت😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با بسم الله الرحمن الرحیم میره

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

میگن اگه بتونید دماغشو با دستتون بکنید جای ی گنج رو بهتون نشون میده اما من هیچ وخ نتونستم دماغشو بکنم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

دلیلش اینکه مغز زودتر از بدن به کار میفته

یکم زمان بدید خوب میشه نباید حرکتی خاصی کرد 

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
میگن اگه بتونید دماغشو با دستتون بکنید جای ی گنج رو بهتون نشون میده اما من هیچ وخ نتونستم دماغشو بکن ...

وای چقدر شبیه پروفایلته این بختکه😂😂😂ترسیدم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من تاحالا بختک نداشتم.چجوریه اصن؟

خیلی بده اصلا نمیتونی نفس بکشی 

من خودم بعضی وقتا داد میزنم انقدر دادم بلنده که 

ولی خب اطرافیانم نمی‌شنون فقط خودم می‌شنوم 

درسته، انگشتهای پا یا دست را باید تکون داد. فلج خواب بیشتر به خاطر خستگی خیلی شدید یا اضطراب اتفاق میافته.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم