مثلا وقتی یه جایی قراره برم،پیش بینی میکنم که ممکنه چه اتفاقی بیوفته یا چه بحثی پیش بیاد،و وقتی چیز دیگه ای اتفاق میوفته که من انتظارش رو نداشتم و پیش بینیش نکرده بودم،بعدش کلا گیج میشم و نمیدونم باید چیکار کنم و چه رفتاری داشته باشم و معمولا گند میزنم😑😑😑😑
مثلا من یه جا رفتم دندونپزشکی که توی یه اتاق، دوتا دکتر کار میکردن که من مخصوص برای یکیشون رفته بودم،بعد به من بدون نوبت گفتن بیا بشین برای معاینه ،بعد رفتم نشستم،ولی یه دکتر دیگه اومد معاینه کرد( نه اونی که من میخواستم) بعد اونجا روم نشد بگم من بخاطر اون یکی دکتر اومدم.به جاش نشستم و اون دکتری که نمیخواستم دندونم رو درست کرد،به اینکه پاشم بگم نه من میخوام اون یکی دکتر دندونم درست کنه!!!! باورتون میشه😫
بعدشم اسم دکتری که دندونم درست کرد رو من هرچی توی نت سرچ کردم نیورد،و از منشی پرسیدم اسم کوچیک دکتر چیه،و گفت میخواید چیکار ؟!و بعد بهم نگفت!ومن اونجا حس کردم که سوال بدی پرسیدم ولی در واقع حق من بود که بدونم!چون میخواستم بدونم نظام پزشکی داره یا نه؛البته سنش خیلی بالا بود و توی درمانگاه دولتی بود ولی هرچی فامیلی اش سرچ میکردم هیچی نمیومد توی نت
خلاصه که وقتی توی عمل انجام شده قرار میگیرم ذهنم قفل میکنه و تصمیماتی میگیرم که اصلا عقلانی نیست
چیکار کنم؟مشکل از چی هست ؟😭🤧