بابام اومد پیشم امشب یه مقدار پولی به عنوان هدیه روز زن زد به حسابم خدا حفظش کنه ، دیشب یه حرفی زد توهینی کرد به بابام فوق العاده ناراحت شدم … بقران دریغ از یه پیام دو کلمه ای ، دریغ از یه شاخه گل ، بهش میگم امشب زود اومدی خونه میگه گفتم امروز روز زنه پیشت باشم (از زمانی هم اومده خونه سرش از توی گوشی بیرون نیومده ، بهش میگم میشه بلند شی شلغمارو بشوری نمیتونم سرپا وایسم نصفشون شستم کمرم درد گرفته ، دیدم خدایااا گوششو تکون نمیده ، بهش میگم خداکنه هیچ زنی محتاج مردی نشه چه از لحاظ جسمی چه جنسی چه عاطفی چه مالی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اشتباه کردی باید میرفتی با شوخی و خنده یه کاری میکردی گوشیو بزاره کنار مثلا من میدونم رو گردن حساسه میرم زبون میزنم بعد کارمون به کشتی کج میرسه بعدشم بگو بخند
حالا اینکه گذشت ولی سری بعد یاد بگیر چیکار کنی با حرص نمیشه زندگی کرد قلقشو بدون
رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید