2777
2789
عنوان

به قول دوستم فکر کنم دختر خرابی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 92 پست

به دوستت کاری ندارم ولی یجوری رفتار کن پسرا خودشونو از پی ویت جمع کنن 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به دوستت ندارم ولی نیازی نیست با پسرا در ارتباط باشی برای خودت بهتره ،در حد تشکر دو مواقع نیاز کافیه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

عزیزم همچین فکری نکن 

من خودم شاگرد اول ورودیمون بودم هم ترم بالایی ها منو میشناختن هم ورودی های جدید 

مثلا استادا برای ارائه به استاد بهشون میگفتن برو جزوه خانوم فلانی رو ازش بگیر بخون 

من دوران دانشجوییم دختر و پسر زیاد بهم پیام میدادن و اغلب هم درسی، ولی هیچ وقت فکر نکردم که خرابم 

من حتی حضورا هم اکثریت منو میشناختن و سلام میکردن و جواب میدادم 

تازه با بعضیا که صمیمی شدم، بهم میگفتن خیلی سر سنگین هستی

خدایا شکرت ...  
عزیزم همچین فکری نکن من خودم شاگرد اول ورودیمون بودم هم ترم بالایی ها منو میشناختن هم ورودی های جدید ...

ولی اگر اینستات خصوصیه اکسپت نکن همه رو 

منم اینستامو ندارن 

خدایا شکرت ...  
ی پسر با کل کلاس در ارتباط باشه چتیراجبش چ فکری میکنی صادقانه؟

سرسنگین باشه فکری نمیکنم والا😂 اگه صمیمانه حرف بزنن خب نه  ولی در حد سوال درسی و ضروریات واقعا چیز بدی نداره

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

تا میام صفحه رو بخونم یکی دیگ میاد😂

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
عزیزم همچین فکری نکن من خودم شاگرد اول ورودیمون بودم هم ترم بالایی ها منو میشناختن هم ورودی های جدید ...

ببین برا جزوه و صحبت درسی خدایی فرق داره 

ن خراب برازندش نیست

میدونی ی حالت اجتماعی و روشن فکری رو در پیش گرفته ک کاملا اشتباهه

دید ما دخترا با پسرا فرق داره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سین کنم جواب ندم؟خیلی زشته کهمثلا یارو یا جزوه فرستادهیا تبریک یلدایی چیزی گفتهفرا تر از این نیست

این موارد عیب نداره ، مشکلی نداره ،هر وقت دیدی داره لودگی میکنه یا الکی خوش و بش میکنه وقتت رو میگیره به جملاتت که نشون میده مایل به حرف زدن نیستی اهمیت نمیده اونوقت دیگه جواب نده یا با صراحت دست به سرش کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
این موارد عیب نداره ، مشکلی نداره ،هر وقت دیدی داره لودگی میکنه یا الکی خوش و بش میکنه وقتت رو میگیر ...

و اگر دلم نخواد همین جزوه و اینارو بفرسته چی؟

مثلا تبریک روز زن دلم نخواد بهم بگه😑😑😑

ببین برا جزوه و صحبت درسی خدایی فرق داره ن خراب برازندش نیستمیدونی ی حالت اجتماعی و روشن فکری رو در ...

به ارزش ها و اعتقادات خود استارتر برمیگرده این مسائل که چطور برخورد کنه

ولی منم قبول دارم پسر دوست اجتماعی نمیشه، همشون آخرش وا میدن

خدایا شکرت ...  
شمارمو از گروه های درسی پیدا میکنن چیکار کنم اخه

بلاک کن یا جواب نده 

من ب شخصه خودم از دختری ک با همه پسرا در ارتباط باشه حتی چت ساده خوشم نمیاد 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

سرسنگین باشه فکری نمیکنم والا😂 اگه صمیمانه حرف بزنن خب نه ولی در حد سوال درسی و ضروریات واقعا چیز ...

الان چتو خوندی دیگه میگه اره تو با کلمه دوستی مشکل داری و اینا این ینی ربطی ب درس نداره

ما ک تو دانشگاه بودیم ی سریا ک خیلی اوکی بودن با بقیه پشتشون حرف زیاد بود

من خیلی ریلکس بودم سرکلاس صحبت بود حرف میزدیم موقع ارائه و کارای گروهی در ارتباط بودیم اما مواقع دیگه اگه پیامی میومد سین میزدم پاک میکردم 

ی سری چیزا رعایتش بهتره ب نظرم

اینکه با هرکی بیاد تو صفحه چت چت کنی قشنگ نیست

کار ندارم اینجا ایرانه یا خارج جور دیگس

ادم باید شان و ارزش خودشو ببره بالا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی من فکر میکنم اصل مشکل مال همون به قول خودت دو تا استیکر خنده‌س

که همون حالت رسمی و سرسنگینی رو به هم ریخته

دیگه من بعد سرسنگین تر رفتار کن تا اگه پسرای هولی هم دور و برت هستن خودشونو جمع کنن یا اصلا دیگه نیان سراغت

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...