2777
2789
عنوان

خواستگارم باید امروز رو بهم تبریک می گفت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
نهاگه روز دختر تبریک نگفت ناراحت شوبخدا اگه تبریک میگفت الان تاپیک میزدی واااییی بیاین ببینین خواستگ ...

نه من از اون آدمی که از هر حرکتش حرف در بیارم نیستم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه زن بودن فقط به یه بکارته؟؟؟؟ چقدر بعضیا کوته فکرن 

زنانگی از نظر جنسیت و بالغ شدن بهش نگاه میشه نه اینکه فقط ازدواج کنی زن بشی ... 

اینام در مرحله ازدواجن میتونست تبریک بگه 

من دوست پسرم حتی یادمه تبریک میگفت بهم حداقل لفظی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مگه زن بودن فقط به یه بکارته؟؟؟؟ چقدر بعضیا کوته فکرن زنانگی از نظر جنسیت و بالغ شدن بهش نگاه میشه ن ...

آره منم منظورم همینه 

در واقع همسر آینده اش هستم و خواستگاری اومدن

دوست داشتم بهم تبریک می گفت

زن هستی یا دختر ؟

تو محل شما با ارائه گواهی تبریک میگن؟ 😃😃😃

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله

موفق باشین😍

با ازمون اختصاصی فرهنکیان وارد شدین؟

اگه اره میشه بگین ترازتون چن بوده؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

اگر ادم هوشمندی بود تبریک میگفت 

ولی نذار به حساب بد 

بیشتر معاشرت کن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه من از اون آدمی که از هر حرکتش حرف در بیارم نیستم

خب اون که نمیدونسته تو توقع داری روز زن بهت تبریک بگه نگران نباش 

روز دختر ببین چیکار میکنه 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

موفق باشین😍با ازمون اختصاصی فرهنکیان وارد شدین؟اگه اره میشه بگین ترازتون چن بوده؟

کنکور دی ماه اختصاصی فرهنگیان نداشت

ترازم حدودا بین هفت و هشت هزار 

و تراز نهایی نه هزار

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

اگه بالای 18 سال هستی بله ولی از اونجایی که ما توی جامعه جاهل و هورنی زندگی میکنیم که همه چی رو به ر ...

دقیقا همه دارن به این ربطش میدن

من شاید پدر و مادر روز زن رو بهم تبریک نگن ولی در نهایت خودمو از جنس زن میدونم و مثلا توقع دارم پارتنرم لفظی حتی تبریک بگه 

حالا هدیه رو میتونه روز دختر بخره ولی روز زن رو هم میتونه تبریک لفظی بگه

حالا یه پرده به نازکی پوست پیاز قراره رو یه تبریک گفتن یا نگفتن روز زن تاثیر بذاره!!!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اگر ادم هوشمندی بود تبریک میگفت ولی نذار به حساب بد بیشتر معاشرت کن

نه واقعا به حساب بد نمی‌ذارم. بهش بگم که دوست داشتم بهم تبریک می گفتی یا نه

به نظرتون من به مامانش زنگ بزنم تبریک بگم؟

کنکور دی ماه اختصاصی فرهنگیان نداشتترازم حدودا بین هفت و هشت هزار و تراز نهایی نه هزار

چقدر عالی 

منم امسال میخام کنکور فرهنگیان شرکت کنم و خیلی به معلمی ابتدایی علاقه دارم

ای کاش بشه بهش برسم..

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چقدر عالی منم امسال میخام کنکور فرهنگیان شرکت کنم و خیلی به معلمی ابتدایی علاقه دارمای کاش بشه بهش ب ...

انشالله که به هدفتون میرسین ♥🎀

استمرار. داشته باشین 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

دقیقا همه دارن به این ربطش میدنمن شاید پدر و مادر روز زن رو بهم تبریک نگن ولی در نهایت خودمو از جنس ...

بحث پدر و مادر جداست شما تا آخر عمر دختر اونایی ولی باید برای اطرافیان به این فهم برسن که متاسفانه به اسم شرم و حیا و این پیزا چشمشون رو روی فهم و عقل میبندن