2777
2789
سخت نگیر‌ من اینقد زدم که نگوووو نه ببین باید طرف بلد باشه دردش خیلی کمتر میشه حتما هم حوله گرم کن ب ...

بابام خیلی خوب بلده بزنه ولی قبول نمیکنه الان هرچقدرم مامانم بهش اصرار میکنه. خودمم خجالت میکشم ازش.دیگه مگر پاشم برم بیمارستان چون کس دیگه ای از خانوادمون بلد نیست.استرسیم هستم حالام که فهمیدم درد داره بدتر استرسی شدم.ممکنه اصلا بزنم و پریود نشم؟

من دو سری رفتم زدم هیچکدوم درد نداشت با اینکه بعدش پیاده روی کردم.سونو واسه اینه که ببینه کیست داری ...

کیست و تنبلی تخمدان فرق دارن باهم؟کدومشون بدتره؟بعد اینا طیفم دارن؟وای ببخشید من هیچ اطلاعاتی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیست و تنبلی تخمدان فرق دارن باهم؟کدومشون بدتره؟بعد اینا طیفم دارن؟وای ببخشید من هیچ اطلاعاتی ندارم

وقتی تنبلی تخمدان داشته باشی معمولا کیست هم میگیری.

منم اطلاعاتم کوچه بازاریه،ولی خب قطعا همه چی بستگی به ابعاد کیست شما داره.

ولی خب بیشتر خانما این مشکل رو دارن و دلیلش سبک زندگی بدمون و غذای نا سالم و کم تحرکی و استرس هست.

عوارض ترسناکی برای خانمای مجرد نداره،ریزش مو و چاق شدن شکم و این چیزاست عوارض عادیش.

اما اگه قصد بار داری داشته باشی باید حتما این مشکل رو درمان کنی.

دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان ویژگی بدنته،باید با دارو کنترلش کنی.

زیاد نگران نباش

من اولش فکر میکردم کیست که میگن منظورشون سرطانی چیزیه داشتم وصیت مینوشتم واسه خودم😂😂😂😂

اگه مثلا دو ماه یبار پریود میشی،احتمالا تخمدان راست یا چپت فقط درگیره و اون یکی کارش درسته.

اگه ماهی دوبار پریود میشی باز داستانش فرق میکنه،خواهرم اینجوری بود،دکتر نگفت تنبلی تخمدان داره.

وقتی تنبلی تخمدان داشته باشی معمولا کیست هم میگیری.منم اطلاعاتم کوچه بازاریه،ولی خب قطعا همه چی بستگ ...

پس احتمالا منم کیستو دارم.پریودمم اینجوریه که یک ماه درمیونه.خدا کنه مشکل بزرگی نباشه و بشه راحت حلش کرد.واقعا از دست اضافه وزن و پشم خسته شدم دوست دارم سریعتر برم لیزر و پریودمم طبیعی بشه.ممنونم ازت خواهر دستت درد نکنه که واسم توضیح دادی واقعا ممنونم ازت مهربون

پس احتمالا منم کیستو دارم.پریودمم اینجوریه که یک ماه درمیونه.خدا کنه مشکل بزرگی نباشه و بشه راحت حلش ...

راه حلش همون اصلاح سبک زندگیه،ولی خب زمان بره

مواظب باش درگیر عطاری هایی که داروی از خود درآوری واسه این چیزا میدن باش.

ایشالله چیزی نیس و نتیجه اش خیره.

قوربونت❤