2777
2789
عنوان

عزیزا غسل حیضم درسته یا نه

174 بازدید | 24 پست

نیت غسل حیض کردم

کل بدنمو بردم

بعدش سمت راست بدنم

بعدشم سمت چپ

تو نت زده بود گردن و سر

من نمیدونستم گردن و سر چجوری انجام بدم

مامانمم از بچگی اینجوری یادم داده بود

درسته؟ میتونم برم نمازمو بخونم الان؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن همینکه به نیت غسل رفتی درسته

دفه بعدی اینجوری انجام بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اول اب روان  روی سر بعد 

شانه راست و شانه چپ

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اول اب روان روی سر بعد شانه راست و شانه چپ

پس درست بوده؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نیت کن سر و گردنتو آب بریز کل تنتو نه سر و گردن زیر آب بدن بیرون آب 

بعد سمت راست و بعد سمت چپ

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اصن همینکه به نیت غسل رفتی درستهدفه بعدی اینجوری انجام بده

واقعا متوجه نمیشم چجوری😂

همینکه آب به سر و گردنم رسیده اوکیه دیگه

نمیدونم منم اول سر و گردنمو میبرم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اول نیت کن بعد سرت ببر زیر اب بشور با گردن و صورتت یعنی از گردن ب بالابعد کل راست بدنت از گردن تا نو ...

اخه چجوری گردن و سرمو جدا ببرم

واقعا متوجه نمیشم چجوری😂همینکه آب به سر و گردنم رسیده اوکیه دیگه

خو آره دیگه

میگم این دفه درسته

دفه دیگه اول سر و گردن بعد سمت راست بعد سمت چپ 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نیت کن سر و گردنتو آب بریز کل تنتو نه سر و گردن زیر آب بدن بیرون آب بعد سمت راست و بعد سمت چپ

بازم اشتباه کردم ینی😭