2777
2789
عنوان

عزیزا غسل حیضم درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
اخه چجوری گردن و سرمو جدا ببرم

خب سرتو خم کن دیگ 😐 که تا گردنت اب بره 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چجوری گردن و سرمو جدا ببرم

ببر زیر دوش 

من‌با اب پایین دوش میشورم 

در هر حال اب برسه ب بقیه بدنت هم‌مورد نداره اما اول باید سر و گردن نیت کنی بشوری

فعلا امضا ندارم
واقعا متوجه نمیشم چجوری😂همینکه آب به سر و گردنم رسیده اوکیه دیگه

بله فقط اینکه خودتم دست بکش توی موهات و صورتت که مطمئن بشی اب به همه قسمتهای مو و صورت وگردنت رسیده باشه.

موهاتو مثل موقع ابکشی که شامپو میزنی دست بکش

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
خب سرتو خم کن دیگ 😐 که تا گردنت اب بره

ینی چی ینی کل این سالا غسلام اشتباه بوده😐

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نمیتونم بگم اشتباه بوده یا نه بخدا 😐 ولی رو این بزار که درست بود۶ از این به بعد فقط سر و گردنو ببر زیر اب اول 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نمیتونم بگم اشتباه بوده یا نه بخدا 😐 ولی رو این بزار که درست بود۶ از این به بعد فقط سر و گردنو ببر ...

اوکیه مرسی

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

گیج نشو الکی.سر و گردن که جدا از هم نیستن.سرو گردنتو باهم بشور دقیقا مثل وقتی که شامپو میزنی و داری سرتو ابکشی میکنی

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
گیج نشو الکی.سر و گردن که جدا از هم نیستن.سرو گردنتو باهم بشور دقیقا مثل وقتی که شامپو میزنی و داری ...

وضو گرفتن درستش چطوریع؟

پس درست بوده؟

اول دوش اب روی سر و گردن بعدد شانه راست و یعد شانه چپ

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن