2777
2789

یه سوال درمورد مدرسه پرسیدم ازش دیشب ساعت ده بود

امروز جلوی بقیه دانش اموزا بهم گفت تو چرا هر ساعت دلت میخواد ده یازدع برام پیام میفرستی من بیکار نیستم جواب بدم خارج از تایم حدرسع

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه کلا محلش نده 

فقط سلام و رفتار سرد 

ارتباط چشمی رو باهاش به حداقل برسون 

یکی نیست بگه عنتر برقی خب چرا شماره نحست رو میدی به آدم 

سوالی خاصی هم نرسیدی 

خواسته کلاس برات بذاره 

خب میتونست بعدا جواب بده زنگ نزدی که 😐😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

خب زنگ که نزدی پیام بوده. میتونست جوابم نده نمیدونم چرا بعضیا زبونشون نیش داره

اره واقعا

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

عزیزم درسته شما سوال داشتی ولی حق با مدیرته ایشون ساعت کاریش بعد زنگ آخر مدرسه تموم میشه و وظیفه نداره به پیام های شما جواب بده اونم اون وقته شب

ولی ناراحت نباش معمولا جواب میدن شاید این بنده خدا پیام های زیادی از دانش آموزها میگیره

حق با مدیره. آخه ساعت ده شب. حالا اینقدر واجب بود نمیتونستی امروز ازش بپرسی.

واحب بود پرسیدم مدرسه چه زمانی تعطیل میشع