2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا پیج داره

من خودم دوماهه پیش با احسان شفیعی عمل کردم روازی اول حالم خیلی بد بود خودمو تو آینه نگا نمیکردم ولی الان دوس دارم بینیمو

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
من خودم دوماهه پیش با احسان شفیعی عمل کردم روازی اول حالم خیلی بد بود خودمو تو آینه نگا نمیکردم ولی ...

روزای اول خب طبیعیه ورم داره

چقد شد عملت؟ کامل راضیی الان؟ من دیوونه شدم بسکه گشتم دنبال دکتر خوب

روزای اول خب طبیعیه ورم دارهچقد شد عملت؟ کامل راضیی الان؟ من دیوونه شدم بسکه گشتم دنبال دکتر خوب

۵۵تومن الان یکم نوکش ورم داره وگرنه هم قوسش هم پره ها هم سوراخاش عالیه رد بخیه هامم نمونده همه تعجب میکنن

منم یه سال دنبال دکتر بودم🥲🥲حساس نشو یکیو پیدا کن برو عمل کن

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
۵۵تومن الان یکم نوکش ورم داره وگرنه هم قوسش هم پره ها هم سوراخاش عالیه رد بخیه هامم نمونده همه تعجب ...

دکتر شهیاد سامانی رو در نظر داشتم که هرکی یچیز میگه درموردش یکی میگه بده یکی میگه خوبه نمیدونم چیکار کنم