2777
2789

یدونه برای من یدونه برای من یدونه برای مامانش

از این جعبه استوانه ای ها که گل رز داره توش

خیلی ناراحتم من روز تولدش و روزی که مناسبت برای شغلش بود کلی خرج کردم اون یدونه روز زن اینحوری کرد

روزیم که روز شغلم بود دوتا قاب گوشی گرفت با یه شاخه گل

حالم بده☹️

میگفت جبران میکنم و معذرت میخوام و انشالله بهتر میشه و فلان

برای تولد دوستش یک میلیون خرج کرد 

خستم .

ب نظرم کادو روز زن فقط طلا میچسبه🤌🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزده منم امروز تولدم بود هیچی نخرید برام فقط پیام فرستاد، درعوض منم فردا که تولدشه جبران میکنم😂

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

دیگه وقتی ازدواج کردید جیب تو و اون نداره...مردا سوپرایز بلد نیستن...همین که به فکرت بوده کافیه

انگار جیب من نداره ولی جیب اون داره

خسته نباشه ازاین گل های حاضری

خستم .
جدی بودی؟

ار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تا وقت خط آخر رو نخونده بودم میخواستم بنویسم شاید نداره والی انگار تو اولویتش نیستی عزیزم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دیگه وقتی ازدواج کردید جیب تو و اون نداره...مردا سوپرایز بلد نیستن...همین که به فکرت بوده کافیه

نداره ولی لطف که جبران داره پقتی برا دوستش یه تومن خرج کرده برای زنش باید 2 تومن خرج میکرد نه یه شاخه گل بنظرم