2777
2789
عنوان

حاجت روایی

189 بازدید | 27 پست

بجه ها من خیلی حالم بده 

لطفا بیاین راهنماییم کنین

من یه حاجتی دارم بعد تا الان دو سه بار بهم الهام شده که اتفاق میفته.دیشب هم خواب دیدم دارم به بارگاه امام رضا و فرش های پهن شده توی صحن نگاه میکنم و انگار یجا نوشته بود برای حاجت روایی باید از ایشون بخوای.من دیگه خسته شدم ولی🥲حس میکنم منو به سخره گرفتند اونقدر که حالم بده😓چیکار کنم بنظرتون؟💔

اگه حاجتت عشق و عاشقی، رها کن و بسپار به الله. نماز شب بخون امشب و صوابش رو تقدیم حضرت فاطمه کن و بگو خدایا سپردم به خودت. گاهی فکر میکنیم یچیزی به نفعمون ولی خدا هزار فرسنگ جلوتر رو خبر داره. ان شاءالله به بهترین شکل حاجت روا بشی. 

اگه حاجتت عشق و عاشقی، رها کن و بسپار به الله. نماز شب بخون امشب و صوابش رو تقدیم حضرت فاطمه کن و بگ ...

اخه برای چی باید بهم الهام شه ک اینکار انجام میشه و بهم امید الکی بدن؟🙂💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم  متوسل شو به بارگاه حضرت فاطمه ازته دلت.وچقدر زیبا که خواب امام رضا رو دیدی.

امیدت واز دست نده .دقیقا همون لحظه که ناامید شدی برو سمت خدا.مطمئن باش اگه به صلاحت باشه اتفاق‌ مسفته.برات دعا میکنم که به آرزوی قلبیت برسی

عزیز دلم متوسل شو به بارگاه حضرت فاطمه ازته دلت.وچقدر زیبا که خواب امام رضا رو دیدی.امیدت واز دست ن ...

اونقدر خسته شدم ک دیگ حتی دلم نمیخاد ب چیزی برسم

دلم میخواد بخوابم و دیگه بلند نشم😔

اخه برای چی باید بهم الهام شه ک اینکار انجام میشه و بهم امید الکی بدن؟🙂💔

الهام گاهی از افکار، گاهی از استرس. گاهی منشا الهامات شیطانی و الزاما همه الهامات الهی نیست. ولی خب دلیل نداره ناامید باشی.امیدت به خود الله باشه. بدون درست بشه یا نشه خدا داره حاجتت رو روا میکنه به بهترین شکل. به خواسته بچسبی خب در محضر الله انگار وابسته خواسته ات هستی. اما الله دوست نداره بنده هاش در قید و بند دنیا ناامید بشن و نارحت. میدونم سخته ولی نماز شب رو بخون و با آرامش بخواب. 

میدونی تو این دوره ای که امام عصرمون حضرت مهدیه.واسطه ما با خداوند بیشتر از هرکسی ایشون هستش.وازاونجایی که حضرت فاطمه هم جد ایشون هستن،متوسل شدن به هردوشون فوق العاده تاثییر گذار هست.

یه جوری معجزه اشون و تو زندگیم دیدم که قابل توصیف نیست❤️

الهام گاهی از افکار، گاهی از استرس. گاهی منشا الهامات شیطانی و الزاما همه الهامات الهی نیست. ولی خب ...

ای کاش ایدی تلگرامی چیزی داشتی اونجا واست توضیح میدادم

میدونی تو این دوره ای که امام عصرمون حضرت مهدیه.واسطه ما با خداوند بیشتر از هرکسی ایشون هستش.وازاونج ...

باید همه رو واسطه قرار بدم بلکه بشه

خودم دلم روشنه اما خستم:(

ای کاش ایدی تلگرامی چیزی داشتی اونجا واست توضیح میدادم

چون خودم این حس رو داشتم و همین الان هم گاهی باز به خواسته هام میچسبم میدونم چی میگی.

اما کلا اینطور فکر کن که خسته بودن و بی حوصله بودن و مختل شدن زندگیت درست نیست. تو خدا رو داری و بس. بدون نمیزاره آسیب ببینی. من حس میکنم خواسته ات عشق و عاشقی. اما وااااقعا تو این چیزا بزار خدا خودش درست کنه، صلاح باشه درست میشه و منشا الهاماتت هم الهی بوده. صلاح نباشه درست نمیشه. آدم وقتی به خواسته میچسبه کم کم عزت نفست میره پایین. همش فور میکنی فلانی باشه من خوبم، فلان چیز باشه خوبم. ولی در واقع الله برا همه مون کافی و نیاز به هیچ بنی بشری نداریم. خودش بخاد برات بهترین ها رو جور میکنه. مخصوصا تو مسائل احساسی سعی کن رها کنی، چون ما مومیبینیم و او پیچش مو