خاله ام هرموقع مهمونی میده تمام ظروف یبار مصرف استفاده میکنه الان زندایم بهش برخورده و فتنه انداخته که اینکار توهینه و ظرف یبار مصرف هزارتا ضرر داره انقدر بحث و کش دادن دو طرف که آخر دعوا شدید شد
خالم میگف بزاق دهن خیلی بیماریا انتقال میده 😐😂واسه همین اینکارو کردم زنداییم میگفت مگه ما مریضیم تو مشکل داری و تا آخر که دعواشون شد حق با کیه؟ نظر شما چیه جدا از دعوای مزخرفشون🤦♀️
گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای جمع کنید این ادا بازیا رو یعنی چی توهین به مهمونه
چقدر ملت رو مخ شدن
آدم اصلا دلش نمیخواد مهمونی بده
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ
حق با خالته. یعنی چی که انقدر شرط و شروط میزارن واسه میزبان... هر کسی یه مدل پذیرایی میکنه آدما واسه دیدن هم میرن خونه هم نه خوردن ... چقد دل و مغز بعضی آدما کوچیکه.