2777
2789
عنوان

با شوهرم بد دعوامون شده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 71 پست
من بهش کفتم غرور تو اجازه نمیده من حتی با صدای بلند حرف بزنم ولی تو با لحن بد حرف بزنی من هیچی نگم ن ...

دخترم اون زبونو خدا داده برای چی خب توهم جوابشو میدادی بجای دعوای فیزیکی

حالا من برعکس شوهرم عاشق دعوا و تنشه من متنفرم 

هرچی میگه دایورت میکنم و از بحثش درمیرم ولی بازم ادامه میده و اذیت میکنه

تو زندگی مهمترین اصل گذشته و دایورت کردن همین اگ بگم شوهرم چیا گفته و چکارا کرده مخت سوت میکشه 

اون بنده خدا ک مشخصه نوجوونه و میشه تربیتش کرد

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی سرمو زد زمین منم دیگ نتونستم زنگ زدم بابام بهش گفتم

ای بابا 

انگار لحظه ایی تصمیم میگیری 

بیخیال الان ناراحت میکنی خودتو بچه اذیت میشه 

به فکر خودت باش 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
دخترم اون زبونو خدا داده برای چی خب توهم جوابشو میدادی بجای دعوای فیزیکیحالا من برعکس شوهرم عاشق دعو ...

خیلی از این حرفش عصبی شدم بیشعورو من دارم اون لحظه از این میگم که با من بد حرف نزنه وحشی تر میشه البته تو دعوامون ک اوج گرف من گفتم کی پر کرده تورو اونم فکر کرد منظورم مادرشه بیشتر هم عصبی شد

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

چجوری میتدازین بیرون زورت ک بهش نمیرسه با حرف هم بگی میگه تو برو

شروع کردم جیق زدن و خودمو زدن بعد لباس پوشیدم برم ک طلاق بگیرم خیلی خیلی جدی بودم حالا من مثلا خونه بابام ۵۰۰ کیلومتر فاصله داره ساعت ۱ شب گفتم من دارم میرم😂😂😂

بعد چنباری اسنپ گرفتم لباسامو پوشیدم هی میومد جلومو میگرفت جیق بیشتر ک من نمیتونم تحملت کنم اخر گفت باشه تو بمون خونه من میرم بیرون اروم شی 

راهش سلیطه بازیه و جدی بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ای بابا انگار لحظه ایی تصمیم میگیری بیخیال الان ناراحت میکنی خودتو بچه اذیت میشه به فکر خودت باش

نه واقعا یلحظه جلو چشمام برق رد شد خیلی ترسیدم هنوزم سرم درد میکنه بهش هم گفتم فکر کردی من بی کس و کارم که هرچی میخای میگی و میزنی قربون بابامم برم انقدر اوضاع و جدی نگرف

شروع کردم جیق زدن و خودمو زدن بعد لباس پوشیدم برم ک طلاق بگیرم خیلی خیلی جدی بودم حالا من مثلا خونه ...

😂😂😂😂لعنتی تصورت کردم 

شروع کردم جیق زدن و خودمو زدن بعد لباس پوشیدم برم ک طلاق بگیرم خیلی خیلی جدی بودم حالا من مثلا خونه ...

منم یبار همین کارو کردم دیدم نه بدتر شد یوقتا سلیطه بودن بدترش میکنه مثل امشب ما

خیلی از این حرفش عصبی شدم بیشعورو من دارم اون لحظه از این میگم که با من بد حرف نزنه وحشی تر میشه الب ...

خب دعوای فیزیکی برای یه خانم مناسب نیست چون اول اخر بازندس بهترین راهه زبونه نیش میزنه تو هم نیش بزن 

در کل ریلکس باش هرچرتی گفت محل نده کلا زندگی مشترک برابر نیست هیچ چیزش و مردان ک میتازن یه مهریه دست ما بود ک همونم دارن برمیدارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂😂لعنتی تصورت کردم

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دعوای فیزیکی برای یه خانم مناسب نیست چون اول اخر بازندس بهترین راهه زبونه نیش میزنه تو هم نیش بزن ...

اخ که اگه یکم دلو جرعت داشتم بدترشم میزدم😂😂 حیف ک ترس خراب تر شدن زندگیم نمیزاره

منم یبار همین کارو کردم دیدم نه بدتر شد یوقتا سلیطه بودن بدترش میکنه مثل امشب ما

ن منظورم این بود ک بخای ول کنی بری ببین مردا خیلی تیزن میفهمن داری فیلم بازی میکنی و میترسونیشون یا جدی هستی باید جدی تصمیم بگیری چیکار کنی اونوقت میبینی خیلی ازت حساب میبرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه واقعا یلحظه جلو چشمام برق رد شد خیلی ترسیدم هنوزم سرم درد میکنه بهش هم گفتم فکر کردی من بی کس و ک ...

واکنش بابات چی بود