2777
2789
عنوان

با شوهرم بد دعوامون شده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 71 پست
اخ که اگه یکم دلو جرعت داشتم بدترشم میزدم😂😂 حیف ک ترس خراب تر شدن زندگیم نمیزاره

ترس خوبیه ولی حداقل بزار زایمان کنی بعد خشونت😂😂

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن منظورم این بود ک بخای ول کنی بری ببین مردا خیلی تیزن میفهمن داری فیلم بازی میکنی و میترسونیشون یا ...

عزیزم من یبار تو سن کم نامزد کردم جدا شدم انگار مطمنه که من نمیرم با اینکه یبار جدی رفتم و قصد جدایی داشتم ولی الان ک بچه هم اومده باز مطمن تر هم شده ولی من دیوونه تر از این حرفام فردا با خانوادمم اتمام حجت میکنم میگم بخواد اینطوری پیش بره یا قبولم میکنید یا نمیکنید دیگه بالاتر از مرگ که نیس تهش خدمو میکشم راحت میشم (البته خودکشیو الکی میگم)

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترس خوبیه ولی حداقل بزار زایمان کنی بعد خشونت😂😂

نه دیگه بچه بدنیا بیاد باید جفتمون لال بشیم متنفرم بچم بخواد همچین چیزایی ببینه تجربه کنه

عزیزم من یبار تو سن کم نامزد کردم جدا شدم انگار مطمنه که من نمیرم با اینکه یبار جدی رفتم و قصد جدایی ...

افرین دقیقا نکته خوبیه مردا وقتی فکر کنن رفتنی نیستی همه جور بلایی سرت میارن یجورایی طرحواره والد مراقب براشون فعال میشه

مث مادرشون ک همیشه اذیتش میکردن و بازم دوسشون داشت اما باید یاد بگیره ک ماهمسر هستیم ن مادرش و با کوچکترین اشتباهشش بالغانه باهاش رفتار میکنیم ن مث یه بچه ای ک اشتباه کرده و قابل بخششه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

افرین دقیقا نکته خوبیه مردا وقتی فکر کنن رفتنی نیستی همه جور بلایی سرت میارن یجورایی طرحواره والد مر ...

وای نمیدونی چقدر ناراحتم اصن از ازدواج کردن شاید زندگیم به اون شدت هم بد نباشه ولی هیچی زندگی تو خونه بابا نی حرفیم بزنن مامان باباتن حق دارن گردنت نه این نره خرا که هیچ حقیم ندارن و پروان همه چیم میگن ارامش مجردیمو میخام

🤣اَی خِدا

امشبم فک کنم وقتشه تو ماشین بخوابه هنو کادو نگرفته😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای نمیدونی چقدر ناراحتم اصن از ازدواج کردن شاید زندگیم به اون شدت هم بد نباشه ولی هیچی زندگی تو خون ...

اشکال نداره کاریه ک شده ولی خدارو شکر جامعه الان نسبت ب طلاق و جدایی خیلی راحت پذیرش داره و این کمی از گستاخی مردا کم کرده

مادرای ما و قبلترها بنده خداهابا کمربند سر این ک چرا قیمه سیاه نشده کتک میخوردن😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره کاریه ک شده ولی خدارو شکر جامعه الان نسبت ب طلاق و جدایی خیلی راحت پذیرش داره و این کمی ...

اره واقعا بهتر شده ولی تو طایفه ما افکارشون هنوز همونه من اگه واقعا بخاطر حرف دشمنام نبود مشکلی نداشتم ولی امان از دشمنایی ک دارم واقعا متنفرم از شاد کردنشون یوقتا میگم هرطور شده تحمل میکنم ک فق اونارو شاد نکنم ولی یوقتا مثل امشب خسته میشم

اره واقعا بهتر شده ولی تو طایفه ما افکارشون هنوز همونه من اگه واقعا بخاطر حرف دشمنام نبود مشکلی نداش ...

ن بابا گور بابای دشمن من ما چقد زنده ایم ک زندگیمونو بخاطر حرف چارتا بدجنس خراب کنیم 

خودتو عشقه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیخیال😅

شانس اورد زود رسید اگر نه نزدیک بود😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40