2777
2789
عنوان

با شوهرم بد دعوامون شده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 71 پست
ببین شاید بخاطر اینکه مسئولیتش قراره سنگین تر بشه یکم تندخو بشهبخاطر بچت مدارا کن

نمیدونم چشه واقعا همش طوری حرف میزنه انگار مقصر منم همش میگ هرشب دعوا هرشب دعوا زر میزنه این چیزارو منم میشنوم اینطور حرف میزنه عصبی میشم

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

من زدمش اونم زد جفتمون همو زدیم ولی خب مرده دگ بعدم شوهر من بشدت ادم مغروریه به خودش نمیبینه ک زن بز ...

باید بپذیری ک زدن اون کجا و زدن تو کجا پس درگیری فیزیکی نداشته باش 

سکوت کن و مشاهده گر باش دیدی داره خیلی حاشیه میره و اذیت پرتش کن بیرون

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خیال هرچی تو ناراحت بشی غصه بخوری اون بیشتر کیف میکنه بارداری غصه نخور به بچت فکر کن

واقعا ناتوان شدم تو تصمیم گیری زنگ زدم بابام کلا جیغ و داد مارو شنید تنها بود بابام انقدر گریه کرد نگرانشم فشارش نره بالا چیزیش بشه ترس اونم داره دقم میده

باید بپذیری ک زدن اون کجا و زدن تو کجا پس درگیری فیزیکی نداشته باش سکوت کن و مشاهده گر باش دیدی داره ...

قلدرانه حرف زد عصبی شدم واقعا من متنفرم مرد بخواد قدرتش ب رخ بکشه منم عصبی شدم هلش دادم چنگش زدم از اونجا شروع شد

قلدرانه حرف زد عصبی شدم واقعا من متنفرم مرد بخواد قدرتش ب رخ بکشه منم عصبی شدم هلش دادم چنگش زدم از ...

خب پس چرا تو سن کم ازدواج کردی😂😂

اکثر مردا زن سن پایین میگیرن برا قلدری و زورگویی چون استقلال و عقلانیت زن سن متوسط ب بالا رو نداره بنظرخودشون

چنگ زدنت خیلی کار زشتی بود واقعا من یکی بیاد چنگم بزنه تیکه تیکش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من شوهرم چند روز پیش فوش داد ۲ شب انداختمش بیرون از خونه چ برسه کتک کاری در چ حد بود

عزیزم نسخه زندگی خودتون رو برای کسی نپیچید الان شما میگی خدایی نکرده بارداره دعوای شدید تری میکنن بازم ببخشید اگه دخالت کردم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

پشیمونم چرا پای بچه اوردم وسط این زندگی

هممممه ی آدما تو بارداری و اوایل زایمان کلللللی به چالش میخورن.

ولی یکی دو سال بعد زایمانت انشاءالله همه چی بهتر میشه مثل روز اول...

فقط سیاست داشته باش و سعی کن دیگه اینطوری به سیم آخر نزنی. خیییییییلی وقتا بهههههترین راه، سکوت معنا داره

خب پس چرا تو سن کم ازدواج کردی😂😂اکثر مردا زن سن پایین میگیرن برا قلدری و زورگویی چون استقلال و عقل ...

فکر نمیکنم سن کم و زیاد ربطی به اینکه مرد بخواد قدرتش ب رخ بکشه داشته باشه چون یسریا این اخلاق و دارن یسریا ندارن عصبیم کرد منم چنگ زدم ولی اونم حقی به اینطور زدن من نداره هرچی بهش میگم نمیفمه ک 

دعواتون سرچی بود عزیزم

از ی موضوع خیلی چرت رسید ب اینکه من گفتم متنفرم ب من بخواد با لحن بد حرف بزنه اونم گف همینه ک هست و من زدم اونم زد شروع شد خیلیییی بزرگ شد دعوامون

عزیزم نسخه زندگی خودتون رو برای کسی نپیچید الان شما میگی خدایی نکرده بارداره دعوای شدید تری میکنن با ...

ن عزیزم منم باردارم ماه چهارم 

ولی وقتی شوهرم عصبی و بددهن میشه احتمال اسیب ب من یا بچه وجود داره برا همین ازش خاستم خونرو ترک کنه تا اروم نشده و من نگفتم برنگرده خدارو شکر شوهرمم قبول داشت و واقعا دوشب توماشین خوابید تا من اروم شدم

وقتی مرد عصبی میشه باید ازش فاصله گرفت نمیشه ک زن باردار بره تو ماشین بخوابه یا دربدر شه ولی اون میتونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هممممه ی آدما تو بارداری و اوایل زایمان کلللللی به چالش میخورن.ولی یکی دو سال بعد زایمانت انشاءالله ...

واقعا یوقتا کم میارم از شدت پرو پرو حرف زدنش به خودش هم گفتم تا کی جوابتو ندم بریزم تو خودت جوابتم ندم فکر میکنی حق باتوعه پروتر میشی

از ی موضوع خیلی چرت رسید ب اینکه من گفتم متنفرم ب من بخواد با لحن بد حرف بزنه اونم گف همینه ک هست و ...

پس الکی بوده

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ن عزیزم منم باردارم ماه چهارم ولی وقتی شوهرم عصبی و بددهن میشه احتمال اسیب ب من یا بچه وجود داره برا ...

بله ولی شوهر شما منطقیه همه مرد ها متاسفانه از منطق بهره مند نیستن🧡🧡🧡

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴