2777
2789
عنوان

بیاید از ترس های زندگیتون بگید❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 66 پست
ترس که میترسم ولی گاهی اوقات اهنگ گوش میدم آخه این لبه مصالح کشی میکنم حوصلم که سر میره وسطاش با گوش ...

فک کن این لبه آدم حوصله اش سر میره🥴🥴🥴🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥺🥺🥺🥺 خطرناک مراقب باش جا آهنگ گوش دادن نیس ب خدا

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دل شیری دارید واقعا خدا قوت🌹

نه بابا هر لحظه ترس از افتادن یا افتادن مصالح رو اون پایینی دارم آخه زیاد این اتفاق ها میفته

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

فک کن این لبه آدم حوصله اش سر میره🥴🥴🥴🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥺🥺🥺🥺 خطرناک مراقب باش جا آهنگ گوش دا ...

از خستگی زیاد میشینم لبه تا حالم عوض شه و اهنگ گوش دادن کار کل روزمه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

از خستگی زیاد میشینم لبه تا حالم عوض شه و اهنگ گوش دادن کار کل روزمه

نشین اونجا 

اتفاق یک باره ن همیشه لطفا

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

نشین اونجا اتفاق یک باره ن همیشه لطفا

درسته ولی کار همیشگیمه عادت کردم ولی نگاه کن اونی که این پایین کار میکنه چقدر جای بدی کار میکنه هر لحظه ممکنه سنگ و اهن بریزه رو سرش واسه همین من از بالا بیشتر خوشم میاد تا پایین

درسته ولی کار همیشگیمه عادت کردم ولی نگاه کن اونی که این پایین کار میکنه چقدر جای بدی کار میکنه هر ل ...

الان ب پایین فوبیا پیدار کردم 

ترس از ریزش🤕🤢

الان ب پایین فوبیا پیدار کردم ترس از ریزش🤕🤢

اره آخرین بار بنده خدایی پاش گیر میکنه به این کابل بالابر تا طبقه سوم آویزون میره بالا 

اره آخرین بار بنده خدایی پاش گیر میکنه به این کابل بالابر تا طبقه سوم آویزون میره بالا

من بودم سنکوب میکردم 

من بودم سنکوب میکردم

دفعه قبلش دو تا اوستا کار که رو این تخته ها کار میکردن سطل سیمان از بالا که شاگرد می‌داده پایین میفته رو سر یکی اوستا کارا اوستا کار از بالای تخته ها میفته رو نیزه ای دیوار

دفعه قبلش دو تا اوستا کار که رو این تخته ها کار میکردن سطل سیمان از بالا که شاگرد می‌داده پایین میفت ...

یا علیییییی🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢

پس کلاه نداشتن ازین محافظت ها هس اسمش بلد نیستم میزنن رو کمربند ایمنی برا کار تو ارتفاع چرا ندارین شما

یا علیییییی🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢پس کلاه نداشتن ازین محافظت ها هس اسمش بلد نیستم میزنن رو کمربند ایمنی ...

داریم ولی اونا مزاحم کار کردن ما میشن اونا باید میزاشتن که نزاشتن ولی شانس آورده بود نیزه ها به لباس گیر کرده نرفته تو شکمش

داریم ولی اونا مزاحم کار کردن ما میشن اونا باید میزاشتن که نزاشتن ولی شانس آورده بود نیزه ها به لباس ...

وایییی چقدر وحشتناک

وایییی چقدر وحشتناک

خودم یه بار افتادم ولی خداروشکر یه طبقه بوده