2777
2789
عنوان

بیاید از ترس های زندگیتون بگید❌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 65 پست
مراقب خودت باش

نمیشه خب عجله که میکنی نمیفهمی پاتو کجا میزاری دایی خودم پاشو با فرز برید جلو چشام با میلگرد پرت شد زیرزمین پاش شکست یه بار برق گرفتش ده متر پرتاب شد جلو چشام کلا کارگری یعنی هیجان😅

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

نمیشه خب عجله که میکنی نمیفهمی پاتو کجا میزاری دایی خودم پاشو با فرز برید جلو چشام با میلگرد پرت شد ...

🤯🤯🤯🤯🤯🤯

چ تعبیر قشنگی یعنی هیجان 

ایول چ دید خوبی داشتی 

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤯🤯🤯🤯🤯🤯چ تعبیر قشنگی یعنی هیجان ایول چ دید خوبی داشتی

بخدا مرگ هم آرزوس چشم باز کردم خودمو اون لبه ساختمان دیدم کاش یه بار بیفتیم کارمون تموم شه آدم بی ارزشی هستیم به خدا احترام سگ هم بهمون نمیزارن پولدارا

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

بخدا مرگ هم آرزوس چشم باز کردم خودمو اون لبه ساختمان دیدم کاش یه بار بیفتیم کارمون تموم شه آدم بی ار ...

دور از جون 

نگو اینجوری 

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

دور از جون نگو اینجوری

خب واقعیته هیچ وقت این اخلاق بقیه رو به بزرگتر خودم نگفتم آخه میدونم دلشون میشکنه 

خب واقعیته هیچ وقت این اخلاق بقیه رو به بزرگتر خودم نگفتم آخه میدونم دلشون میشکنه

کار خوبی کردی ک نگفتی 

ولی همچین اون پولدار ها ک اخلاق ندارن مهم نیستن

کار خوبی کردی ک نگفتی ولی همچین اون پولدار ها ک اخلاق ندارن مهم نیستن

خب یه بار داشتم لا به لای میزگردها که خاک ریخته بود تمیز میکردم با دست تا بتن که میریزن بتن ترک نخوره به گفته خودشان ولی یهو دیدم شلینگ آب رو گرفت روم گفت برو کنار دیگه بسه یه آب هم بریزم جلوی بقیه بسشه ولی نگفت وسط اون سرما آب ریختن رو یه آدم ضعیف یعنی خورد کردن شخصیت اون آدم 😔

خب یه بار داشتم لا به لای میزگردها که خاک ریخته بود تمیز میکردم با دست تا بتن که میریزن بتن ترک نخور ...

ببخشی ولی اون آدم فاقد شعوره . برا کسب ک شعور نداره ناراحت نباش

ببخشی ولی اون آدم فاقد شعوره . برا کسب ک شعور نداره ناراحت نباش

بخدا بعد چند دقیقه باران شدیدی گرفت آخر وقت هم بود موقع آمدن به خانه کل مسیر زیر باران با لباسای کثیف که خیس خیس بود گریه کردم چون باران هم داشت می‌آمد کسی اشکمو نمی‌دید با اینکه می تونستم با وسیله نقلیه برم خونه تا رسیدم به خونه بگم پام گیر کرد افتادم زمین

بخدا بعد چند دقیقه باران شدیدی گرفت آخر وقت هم بود موقع آمدن به خانه کل مسیر زیر باران با لباسای کثی ...

بیخیال باید قوی بود 

اهمیت نده به همچین آدم های دو هزاری 

اینارو پولشون ک ازشون بگیری هیچی ندارن و هیچی نیستن

بخدا مرگ هم آرزوس چشم باز کردم خودمو اون لبه ساختمان دیدم کاش یه بار بیفتیم کارمون تموم شه آدم بی ار ...

چرا بفکر تغییر شغل نیستی بسه دیگه برو یک کار راحت تر.برو یک حرفه جدید یاد بگیر.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
بیخیال باید قوی بود اهمیت نده به همچین آدم های دو هزاری اینارو پولشون ک ازشون بگیری هیچی ندارن و هیچ ...

اره ولی کاش پدر آدم اون موقع باشه تا به حسابشان برسه

چرا بفکر تغییر شغل نیستی بسه دیگه برو یک کار راحت تر.برو یک حرفه جدید یاد بگیر.

مادر و خواهر یتیم دارم اونا رو چیکار کنم شغلی بلد نیستم جز حمالی

ببخشید شما ایرانی هستید؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.