2777
2789

عصبی ام داره مخم منفجر میشه سر دردم از ساعت پنچه صبحه بیدار شدم مث کوزت خونه رو تمیز میکنم و بچه هارو از اب و گل در اوردم به قران همین یک ساعت پیش تمامه خونه رو جارو برقی مفصل کشیدم  بچه ها رو دیروز بروم حموم خونه از تمیزی برق میزد سرم درد میکرد از خستگی ساعت چهار غروب رفتم خوابیدم بیدار که شدم تمامه هیکل بچه کوچیکم پی پی بود به تخت پی پی مالیده بود به فرش اتاق خواب به فرش پذیرایی به فرش اتاق خودشون تمامه در و دیوار هاااااا تمامش پی پی بود قدم ب قدم جای راه رفتن نبود خونه بویه گند گرفت همه اینا به کنار دخترم از جعبه ارایشیم کرمی که تازه خریده بودم به قران ۷۰۰ تومن دادم رو در اورده و به تمامه هیکل خودش و بچه مالیده به تمامه مبل ها و نمیره من هنوز یکسال نبود مبلا رو خریده بودم 😭😭😭 هزار بار به دخترم که سه سال و نیمه خیلی کم مونده چهارسالش بشه  سفارش دادم اگه بچه کوچولو مایبی بی رو باز کرد منو از خواب بیدار کن  به وسایل من دست نزن 

همشون رو انداختم حموم سر تا پاشون رو شستم حالا که میخوام خونه رو تمیز کنم دوتاشون زدن زیر گریه یه جوری گریه الکی میکردن انگار کتکشون زدم بخدا من فقط اروم دعواشون میکردم که چرا این جوری کردین انقدر داد زدن و گریه کردن همسایه پایینی اومده در میزنه همسایه زنده ای چرا بچه هات گریه میکنن ساکتشون کن خب ساکت نمیشن چیکار کنم فضول خانم 

الانم خونه رو به حال خودش رها کردم فقط کثافت کاریشون نشستم و دوتاشون رو بغل کردم تا ساکت باشم و گریه کنن بیشتر از این ابرومون نره 

دیگ نمیتونم سرم درد میکنه میخوام بشینم زار بزنم انقدب عصبی و ناراحتم دوست دارم ی ادم بکشم ولی دارم کنترلش میکنم مادر بودن خیلی سخته چقدر دست تنهام اگه ی نفر مراقب این شیطونا بود میتونستم بی ناراحتی یه کوچولو استراحت کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق داری 

بنظرم اگه میتونی زنگ بزن یکی بیاد تو کار خونه کمکت کنه 

کارگری چیزی ...

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

با دوتا بچه کوچیک چطور میتونی بخوابی ببخشید ولی مقصر خودتی .من پسرم سه سال و نیمه س بخوام بخوابم گوشیو میدم دستش کارتون ببینه. اونم کنار خودم یه چرت میزنم .تو سهل انگاری کردی عزیزم

خواب خودت و بچه کوچک رو با هم تنظیم کن.

بچه کوچک نمیدونم سنش رو . ولی میتونی حواست  باشه بهش و  رو دستت بگیری. تو دستشویی یا حمام  و تشویق کنی برای درجه دو. اگه بالای یکسالشه.دیکه نریزه تو مای بی بی.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
با دوتا بچه کوچیک چطور میتونی بخوابی ببخشید ولی مقصر خودتی .من پسرم سه سال و نیمه س بخوام بخوابم گوش ...

پس من کی بخوابم ؟؟؟من به عنوانه ی انسان نیاز به استراحت دارم دیگ نمیکشیدم اگه بیدار میموندم بی هوش میشدم

گوشی هم بهشون دادم اصلا بازی نکردن هرچقدرم سفارش دادم اهمیت ندادن