2777
2789

همسرم از پنج ماه پیش مغازه زده با کلی پول وام 

هر ماه قسطاشو میدیم و الان پولی نداریم واسه خرید گوشت و مرغ و ... 

مادرم دوماه پیش مکه بود برا همسرم یه انگشتر سه ت و من یه عبای ۳ ت آورد هر جا هم همسرم پول قرضی میخواست مامانم تو این یه سال بهش میداد 

الان میگه که من رو این دو ت حساب باز کرده بودم برا قسط و خرید گوشت خونه 

گفت میرفتی ۲۰ ت میگرفتی مامانت خوشحال تر بشه 

چی باید بگم من 

تازه هنوز سر مامانمم نرفته به خاطر روز مادر 

من که دیگه هیچی گفته پول ندارم هیچی بخرم نه تولدت نه سالگرد نه هیچی 

چیکار کنم اینقدر حرفاش تلخ بود گفتم من امشب نمیرم خونه مادرم 

به شوهرت ربطی نداره پول ماله خودته مادرتم که ماله خودتو اونو سننه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو فشاره تو ناراحت نباش 

کاش ولی نگه میداشتی بعدا که وضعتون بهتر میشد می‌خریدی 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

مگه با دوتومن مبشه قسط وگوشت خرید ...چه گداس....تقصیر خودته تمام وکمال پولتو گذاشتی در اختیارش مگه همه چی رو رو میکنن واسه مرد....همه جیم نباید گف به این دوپای نر

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚