2777
2789

دخترام با مامانم میرن مسجد 

اونجا خانمها تو هر مراسمی کلی گیر و دستبند و کتاب و هدیه و لوازم التحریر  میدن بهشون 

از طرفای دیگه هم خیلی از اینچیزا گیرشون میاد که فقط چند روز براشون عزیزن بعد خرابشون میکنند و بیش از حد نیازشون زیر دستو پاشون هست

به نظرتون اگر وقتی میدن بردارم و من به بچه هایی دیگه هدیه بدم کار بدیه؟

یه بچه دیگه رو باهاشون خوشحال کنم چون حس میکنم گاهی اسراف میکنند بچه هام 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

. البته بهتره با بچه هاتون صحبت کنید که داوطلبانه خودشون این کار رو انجام بدن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
. البته بهتره با بچه هاتون صحبت کنید که داوطلبانه خودشون این کار رو انجام بدن

اره اینطور که خیلی بهتره اما بچه کوچیکم خسیسه به شدت همراهی نمیکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب نکن میفهمن میخوره تو ذوقشون

بعصی چیزا دستشون نمیرسه میدن به مامانم 

مامانم هم میده به من واسه دخترا 

یعنی میشه نفهمن

اره اینطور که خیلی بهتره اما بچه کوچیکم خسیسه به شدت همراهی نمیکنه

خب اگه بزرگه همراهی میکنه با صحبت یا بزرگه شروع کنید کوچیکه هم یاد میگیره وقتی شما بزرگه رو تحسین میکنید

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب اگه بزرگه همراهی میکنه با صحبت یا بزرگه شروع کنید کوچیکه هم یاد میگیره وقتی شما بزرگه رو تحسین می ...

باشه ممنون از توصیه اتون

با بچه هات صحبت کن بگو بخشش خدا دوس داره

خیلی از بچه ها این وسایل رو ندارن

اگه بهشون کادو بدین خیلی خوشحال میشن

خداهم خوشحال میشه

بعد که راصی شدن بزار خود بچه هات با دست خودشون هدیه بدن

حس خوبی میگیرن

امااگه خودتون بدون اطلاعشون ببرید بدین به بچه های دیگه ضربه روحی میخورن

احساس عدم اطمینان میکنن  چون اون وسایل رو جزو دادایی هاشون میدونن

با بچه هات صحبت کن بگو بخشش خدا دوس دارهخیلی از بچه ها این وسایل رو ندارناگه بهشون کادو بدین خیلی خو ...

درست میگید 

اما گاها بعصیهاشو اصلا ندیدن 

مثلا مامانم یه بسته میفرستا میگه فلانی داد من بهشون ندم اصلد نمیفهمن 

اما میگم نکنه من ببخشم  دزدی باشه  

تو یه سنی بچه ها خسیس میشن

همه چیز رو برای خودشون میخوان

قسمتی از شخصیتشون داره شکل میگیره

ماهیت خودشون رو میشناسن

که طبیعیه

اصلا به احبار نگیرین صدمه بزرگی به عزت نفسشون میزنین

درست میگید اما گاها بعصیهاشو اصلا ندیدن مثلا مامانم یه بسته میفرستا میگه فلانی داد من بهشون ندم اصلد ...

نه نگران نباش دزدی نمیسه

چون شما سرپرستشون هستی

برای بچه دیگه نبست که بشه دزدی

بچه خودتونه مشکلی نداره