2777
2789
عنوان

رییسم فقط به من کادوی روز زن داد

309 بازدید | 17 پست

من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم

حدودا ۳۰ نفریم پرسنل

بعد اکثرا خانمن و اکثرا هم مجرن

از بین اونا هم فقط من بچه دارم دوتا

دو سه نفر دیگم بچه دارن ولی مثلا جدا شدن بچع پیششون نیست

امروز روز زن رییسمون اومد تو جمعمون ولی حتی یه تبریکم نگفت

آخر وقت مدیر مالیمون صدام کرد یه پاکت بود که توش ۳۰۰ تومن پول بود گفت رییس دادن برای روز مادر به شما

باور میکنید بخاطر ۳۰۰ تومن همه ی همکارا باهام بد شدن؟تو روی خودم میگفتن نباید فرق میذاشت و زشته و...

همکار هاتون بی شخصیت هستن 

شما ناراحت نشو

روزت هم مبارک مادر زیبا❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه چون فرق گذاشته حسادت کردن...

یه جورهای حقم داشتن ولی مقصر شما نبودی...

ولی خودمونیم چه ریس بدبخت وخسیسی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

وا

مبارک باشه به نظرم واقعا حسادت قشنگ نیست

مگه جلو بقیه پاکتو دادن بهتون؟ کاش یه جوری بود کسی متوجه نشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حالا میفهمم دلیل نخریدن کادو شوهرم و مردها چیه.... همشون فکر میکنن تپ همچین روزی فقط مادرها حق دریافت هدیه دارن ....اخه این فکرو کی بهشون القا کرده چجوری هماهنگن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .