2777
2789

وجود نداره

اگ کسیو میبینی درامد انچنانی داره رابطه یا ازدواجی مثل فیلما داره و همسرش عاشقشه و کادوها و توجهای انچنانی میگیره یا با ظاهر معمولی خواهان زیاد داره و همه دوسش دارن و میخوانش....

اینا همش دلیل داره

ک ادمای نااگاه سریع برمیگردن میگن خداشانس بده یا طرف پیشونیش بلنده یا بختش سفیده یا زشتا شانس دارن یا عذر میخوام خ.رابا شانس دارن

درسته؟کم نمیشنویم ازین چیزا؟؟

اما ادمای اگاه میدونن دنیا چجوری کار میکنه و چیزی ب اسم شانس تو این دنیا وجود نداره و هرکی هرشرایطی داره بهاشو پرداحت کرده ی جورایی

اگ دوس دارین تا از شخصیت و عادتا و لایف استایل زندگی ادمایی ک اصطلاحا فک میکنیم شانس دارن بهتون بگم

این ی راهه ک شما هم میتونین مثل اونا بشین!

جزیی تر اگ سوالی دارین ک چیکار کنم ک چی برام اتفاق بیفته بپرسین جواب میدم

خانواده بد چی؟؟؟ کسی ک پدر و مادر خوبینداشته در بیشتر مواقع تو موقعیت های خوب زندگیش شکست میخوره یا اصلا موقعیت خوبی براش پیش نمیاد 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعایسری چیزاهست که به جزشانس هیچ توجیه دیکه ای براشون وجودنداره مثلا یمی ازاقوام ما همیشه توقرعه هااولین نفراسمش درمیادماشین هم نوشت اسمش دراومد 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

خانواده بد چی؟؟؟ کسی ک پدر و مادر خوبینداشته در بیشتر مواقع تو موقعیت های خوب زندگیش شکست میخوره یا ...

خانواده بد؟من کسیو میشناسم که پدر مادرش بهش اجازه درس خوندن نمیدادن و بهش میگفتن باید چوپان بشی ولی اون مخفیانه درس خوند و شد پزشک! خانواده آیو میشناسم که دخترشون تو قفل و زنجیر کرده بودن اما خود دختره اراده کرد بلند شد و یک دختر موفق و مستقل شده و تو خارج زندگی میکنه به تنهایی. اینا همش بهونست بخدا

خانواده بد؟من کسیو میشناسم که پدر مادرش بهش اجازه درس خوندن نمیدادن و بهش میگفتن باید چوپان بشی ولی ...

عزیزم منظورم از خانواده بد خانواده ای نیس ک فقط دخترو محدود کنن 😊هر بدی به یه معنا نیست 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خانواده بد چی؟؟؟ کسی ک پدر و مادر خوبینداشته در بیشتر مواقع تو موقعیت های خوب زندگیش شکست میخوره یا ...

ن عزیزم ب قول مولانا ادم از زخم ها رشد میکنه

همه تو شرایط یکسان نیستن درست

اما همه چالش و چیزای ناخوشایند مثل (خیانت،ورشکستگی از دست دادن شغل خونه و هرچیز مهم و...)

دارن تو زندگیشون

ک یسریا هی میان میگن وای چرا من من چ گناهی کردم چرا بدبختم چرا همه بدبختیا واسه منه خدایا تو نمیبینی خدایا اگ وجود داری کمکم کن ک دنیا اصلا اینشکلی کار نمیکنه‼️

ی عده اما اگاهن درسشو میگیرن و از دل اون اتفاق رشد میکنن و وقتی خیلی ذهنت باز شه میفهمی شرایط سخت و چالشها برای تو نعمته ک میتونی توشون بزرگ شی هزار بار من قدیم رو بکشی و ی ادم جدید از تو متولد شه

خانواده بد؟من کسیو میشناسم که پدر مادرش بهش اجازه درس خوندن نمیدادن و بهش میگفتن باید چوپان بشی ولی ...

به تو خیلی چیزا شانس نیست اما تو بعضی چیزا مثل پیام بالاییم واقعا شانس دخیله ِِِِخیلی کمن تعدا اینایی که میگی من از بین هر ده تا خانواده معتاد عینن دیدم 9 تاشون بچه هاشون معتاد هم نشن زندگی خوبی ندارن ِِِحتی با وجود اینکه یه سریاشون هم برای پیشرفت تلاشکردن و موفق نشدن توی دنیا همه چی برپایه ی منطق نمیچرخه شانس هم شاید غیرمنطقی باشه اما وجود داره