2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توسل به شهید علمدارتاپیکش رو زده بودم بعضی ها حاجت گرفتن انشالا واسه ما هم واسطه شن حاجت بگیریم🥺❤️

چ عجیب امروز اسم این شهید رو اتفاقی تو یه تاپیک دیدم 

رفتم تاپیکای سال های قبل رو خوندم هم گریه میگردم بخاطر مشکلم هم میخوندم 

الانم شما گفتید 

چ کنم ندرشون؟؟

چ عجیب امروز اسم این شهید رو اتفاقی تو یه تاپیک دیدم رفتم تاپیکای سال های قبل رو خوندم هم گریه میگرد ...

واقعا میگید؟؟؟؟

یه لحظه شوکه شدممم

من چند روز پیش اون تاپیک رو زدم بعد امروز یه آقایی اومد سه تا پیام گذاشت دقیقا بعدش هم یه خانوم گفت داشتم به سید فکر میکردم یهو این تاپیک رو دیدم الانم که شما...🥺😭

واقعا میگید؟؟؟؟یه لحظه شوکه شدممممن چند روز پیش اون تاپیک رو زدم بعد امروز یه آقایی اومد سه تا پیام ...

چقدر عجیب 

بیایید یه کاری کنیم 

حتما متوسل بشیم بهشون 

حتما حاجت میدن

چ عجیب امروز اسم این شهید رو اتفاقی تو یه تاپیک دیدم رفتم تاپیکای سال های قبل رو خوندم هم گریه میگرد ...

میگن سید مجتبی خیلی خیلی به حضرت زهرا ارادت داشتن و اینکه با امام زمان هم در ارتباط بودن 

به زیارت عاشورا خیلی تاکید داشتن که اگر میخواید حاجت بگیرید سه بار اول خوندن زیارت عاشورا و سه بار بعد از تموم شدنش بگید :یا زهرا

حتی خیلی از کسایی که به واسطه این شهید حاجت گرفتن میگفتن توی خواب حضرت زهرا رو دیدن که دعا میکنن😭😭😭

چقدر عجیب بیایید یه کاری کنیم حتما متوسل بشیم بهشون حتما حاجت میدن

ببین تا قبل از اینکه شما رپلای کنی میگفتم خب حتما تصادفی بوده باورت میشه اصلا نمیخواستم اینجا کامنت بزارم؟؟؟؟

کاملا یهویی اون پیام رو گذاشتم الان که شما اینو گفتید صد برابر مطمئن شدم سید حرفامو شنیده

ببین تا قبل از اینکه شما رپلای کنی میگفتم خب حتما تصادفی بوده باورت میشه اصلا نمیخواستم اینجا کامنت ...

حتما توسل کن 

بدون این نشونه تاییده و اینکه امیدوار باش ک حتما حاجت روایی

حاجتت چیه جسارتا؟؟

میگن سید مجتبی خیلی خیلی به حضرت زهرا ارادت داشتن و اینکه با امام زمان هم در ارتباط بودن به زیارت عا ...

خواستم همون عصری بخونم جونم نگرف چون تو سایت دیدم 

ولی کاش ناامید نمیشدم و میخوندم 

خواستم همون عصری بخونم جونم نگرف چون تو سایت دیدم ولی کاش ناامید نمیشدم و میخوندم

حتما بخون گلم

من هر شب انجام میدم و امشب یه زیارت عاشورا و آیه الکرسی هم به نیت حاجت شما میخونم🥺🫂❤️

خواستم همون عصری بخونم جونم نگرف چون تو سایت دیدم ولی کاش ناامید نمیشدم و میخوندم

و اینکه با امام زمان هم صحبت کن سید ایشون رو خیلی دوست داشتن و توی تاپیکم روایات رو گذاشته بودن که امام زمان موقع خاکسپاری سید حضور داشتن😔😭😭

توسل به شهید علمدارتاپیکش رو زده بودم بعضی ها حاجت گرفتن انشالا واسه ما هم واسطه شن حاجت بگیریم🥺❤️

ببخشید شهید علمدار کدوم شهیده ؟؟

میشه واضح تر بگی ؟؟

چطور ذکر بگم و چطور ازشون حاجت بگیرم ؟!

منم یه حاجت خییییلی مهمممم دارم😢

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست