2777
2789
عنوان

اگه فردا رد تیغو رو دستم ببینن چییی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 62 پست
براشون مسئولیت داره دانش آموز خودکشی گنه

زیاده ؟

اگه ضروری هست باند پیچی کن😂

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
هیچ ربطی نداره بهشون میپرسن چی شده؟ صحبت میکنن باهات ولی تحت هیچ شرایطی نه اموزش پرورش نه هیچ شخص دی ...

اتفاقا به مشاوره ارجاع میدن‌

هرسال هم یه آزمونی تحت عنوان آزمون غربالگری‌ از دانش آموزان میگیرن برای سنجش وضعیت روانیشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره،از چندین نفر پرسیدم،

چی بگم والا 

چرا این کارو کردی دختر خوب 

هر چند خودم انقدر عصبیم دستم همیشه زخمه و کبود و ... حتی امروز  از فشار و هزار کوفت و زهر مار 

بعدشم میگن چرا سخت میگیرید

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

اتفاقا به مشاوره ارجاع میدن‌هرسال هم یه آزمونی تحت عنوان آزمون غربالگری‌ از دانش آموزان میگیرن برای ...

اگر با دقت متنم رو خونده باشید متوجه میسشید که گفتم مشاور صحبت میکنه باهاشون 

بله بله در جریانش هستم ... 

ولی اطرافیانمون که مدرسع و مهد و اینا دارن میگن بیش از یه اندازه ایی اجازه ی دخالت تو زندگی فردی رو نداریم 

تا  یه جایی میتونیم وارد شیم( مدیر منظورمه) 

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

میدونم،الانم پشیمونم،ولی چه کنم،...دیگه نمیتونم،یا خودزنی یا خودکشی

بسه دیگه

تو مگه چند سالته

همش ۱۵ سالته

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

۱۶سالمهمیدونم،میدونم کارم احمقانست،میدونم هنوز خیلی سختیارو تحربه نکردم،اما دیگه نمیکشم

زهرمار ، بشین پایین بچه سرم درد گرفت😒

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

زهرمار ، بشین پایین بچه سرم درد گرفت😒

ترورخدا ول کن...خودم به اندازه ای تحت فشارم که اینکارو میکنم،شما به دردام اضافه میکنی،من اومدم راهکار بگیرم،اما گویا فقط قضاوت شدم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...