2777
2789
همش گناهو دروغه همه پولتم میره مشکلتم بدتر میشه اگه میخوای یه بی پوله بدبخت باشی برو دنبال دعا نویس

دروغ ک نیست

من ی سیدی میشناسم موکل داشت ازاینده گذشتم بهم خبرداد

ولی چون کارش طلسم بودو طالع بینی من میرفتم پیشش نمیدونستم این کار حرامه

براهمین توبه کردم ن دیگ میرم پیشش ن ادرسشو ب کسی میدم ب همه هم میگم سراغ طلسم حتی برا یرزق روزی ساده نرین

ببین هربار مشکلم حل میشدا  حتی ی بارم جونمو نجات داد

ولی ی جوری سنگینی افتاد تو زندگیم ک هرکاری میکنم این سنگینی از بین نمیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیخوام قضاوتت کنم گاهی آدم خیلی درمونده میشه ولی خب گناهه من باشم سمتش نمیرم

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

اخلاق پدرم خیلی بده خیلی زیاد میخواستم یکم آرومش کنم

مطمئن شو از جایی که میری

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

دروغ ک نیستمن ی سیدی میشناسم موکل داشت ازاینده گذشتم بهم خبردادولی چون کارش طلسم بودو طالع بینی من م ...

اشتباهت اینکه ک فکر میکنی اون سید کارتو راه انداخته  چون خدا کارتو درست کرده چ میرفتی پیش اون چ نمیرفتی 

اشتباهت اینکه ک فکر میکنی اون سید کارتو راه انداخته چون خدا کارتو درست کرده چ میرفتی پیش اون چ نمیر ...

اون ک شکی توش نیست

ببین این سیده موکل داشت

بهم گفت یکی از اشناهای پدریت قصد داره با چاقو تفنگ ...یکی از اعضای بدنتو از بین ببره دعامینویسم چیزیت نشه

دعارو بزار توکفش چالش کن

من این کاروکردم ولی میگفتم ن بابا عمرا این اتفاق برام بیفته

ولی بعد ی مدت یکی از فامیلای نزدیک پدریمو ک تازه پدرش فوت شده بودو بیرون دیدم سوار ماشینش شدم یهو پارک کرد جای خلوت از کنار در قمه دراورد گذاشت رو گردنم تنم همش خنده های عجیب میکرد میگفت اگ اشنامون نبودی میکشمت یا دستتو قطع میکردم🥲

یا مثلا بهم گفت سعیدت قصد داره بره ی سفر خارج ب کشور یا بخاطر تفریح یا بخاطر کار

من گفتم ن نمیره اگ قصدشو داشت بهم میگفت میشه دعا بنویسی نره

گفت نمینویسم چون تو این سفرش ی خیری هست

و برا همیشه نمیره برمبگرده

ی چندروز بعد سعید گفت قراره با مهندسا بریم عراق یک ماه برا کار

یا مثلا بدون این ک بهش حرفی راجب این ک قصددارم اسمموعوض کنم بگم گفت قصد داری اسمتوعوض کنی زیر۱۸سال این کاروکنی بدبخت میشی

یااولین بار رفتم پیشش بدون این ک چیزی بگم

گفت بخاطر ی پسرقدبلند سفید پوست ک موهاش قهوه ایه اومدی اینجا:))) و دقیقا من بخاطر همین از ی شهر دیگ کوبیدم رفتم پیشش

یا مثلا من میخواستم بینبموعمل کنم ی دکتر پیداکردم ک ۹۸درصد از کارش راضی بودن این بهم گفت پیش این دکتره عمل نکن

عمل کنی بینیت بد درمیاد قبل عملت زنگ بزن استخاره بگیرم برات من زنگ زدم موبایلش خاموش بود رفتمعمل کردم بینیم کج دراومد بعد ی مدت کجیش رفع شد ولی تو یکسال ونیم بینیم اصلا مثل قبلا شد اصلا ازش راضی نیستم

یا بهم گفت تو اهل دودی من قلیون میکشیدم شوکه شدم از حرفش

بهم گفت تو طالعت کوری هست درحالی ک من چشمام قبل این ک برم پیش این سیده ضعیف بود عینکم نمیزدم الان واقعاچشمام خیلی ضعیف تر شده

یا جریانی ناموسی درمورد عروس خالم و زن داییم گفت ک درست بود من لحثش نمیکنم چون نمیخوام ابروی کسیو ببرم

اشتباهت اینکه ک فکر میکنی اون سید کارتو راه انداخته چون خدا کارتو درست کرده چ میرفتی پیش اون چ نمیر ...

یا مثلا قصد داشتم چندتا عمل جراحی انجام بدم

این گفت انجام نده سعیدو از دست میدی

سعید با هرعمل توفکرمیکنه گتج پیداکردی ک این همه پول برا عمل خرج میکنی

درحالی ک شب قبلش باسعید سر عمل بحثم شد گفت گنج پیداکردی ک همش میخوای عمل کنی 

اگ سمت عمل بری قیدتو میزنم

اینا فقط چند موردشه

کلی چیز درمورد گذشتم بهم گفت

ولی باهمه اینا ارزششو نداشت

دعای قرانی یا چله خیلی بهتر از طلسم یا طالع بینیه

حداقل دعای قرانی سنگینی نداره

بعد این سعیده واسه داداشم ی دعا انجام داد داداشم بجا این ک وضعیتش بهترشه

بدتر شد تا مرز روانی شدن رفت

بعدرفتیم پیش ابن سیده گفت من دعام سنگینه

باید بعد دعام پیش ی دعانویس قرانی دعاکنید ک اتفاق بدی نیفته

و اگ دعاهای دیگ حتی براخودمم توخونه هست روباید بندازین تو اب تا دعای جدیدی ک کردم تاثیر بدی نزاره