2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار زدم و متاسفانه روم جواب نداد انشالله برا شما جواب بده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دکترم میگفت رو ۷۰ درصد جواب میده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شما سردرد تون خیلی شدید بود چند سالگی انجام دادید؟

اره خیلی شدید و مدت داره یعنی با خوابیدن و استراحت هم رفع نمیشه فقط باید مدتش بگذره

مدتیه قرص کیوتن و منیزیوم میخورم تعداد سردردام بهتر شده 

تو سن ۲۵سالگی انجام دادم با مارک انگلیسی ۲۸سالگی هم با مارک ایرانی انجام دادم ولی جواب نگرفتم متاسفانه 

زیر نظر متخصص مغز و اعصاب هم انجام دادم دکترم فقط بیمارای میگرنی رو ویزیت میکنه

پس وقتی خوب نشدید چی کار کردید که بهتر شدید؟

مکمل کیوتن و منیزیوم میخورم تعداد سردردام کمتر شده