2777
2789

من ی پدروبژرگ ومادربزرگ وخاله و دایی دارم

همه مراسمات مااوایل زنگ میزدیم یا میرفتیم کادومیگرفتیم ولی اونا برای بقیه بچهاشثن یانوهذهامیرفتن وکادومیدادن برای ما ن

حالا امروز روز مادر من زنگ زدم تبریک گفتم ب مادربزرگم🫤میگه چرانیومدین🫤مادرت چرانبومد

اخه تولد بچهای دیگشو تبریک میگ یا میزنگه ولی برای مادرمنو ن باهممون اینکارومیکنه

شمابودین چ میکردین چطور برخوردمیکردین هیچکدوم اینکارومیکنن توقع دارن مالکنیم

من بودم میگفتم اخه دیدم شما هیچوقت مناسبت ها رو به ماتبریک نمیگین یادمون نمیکنین گفتیم شاید دوست ندارین مام مزاحم نشدیم دیگه که معذب نشین 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرروشون نکنید عین خودشون رفتار کنید 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بعضی مادر بزرگا وپدر بزرگا بین بچه ها فرق میزارن میگفتی ولا مادر جون شما تولد مناسبتی میشه اول شما ب ...

بخدا رومیخواد زنگ زدن بعد یجورین سریع دعوا راه میندازن

ولی ایندفعه اگر چیزی شد میگم اخه مامانم حرفی نمیزنه میترسم من بگم

ازینان داستان درست میکنن

خوب بکنن فدای سرم 

من تعارف با کسی ندارم بی ادبی نمیکنم اما رودرواسی هم ندارم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
زنگ زده مادربزرگم چرانیومدی خب زنگ زدم تبریک گفتم دگ خیلی زودارن تولدت دعوت میکنن

دوبار نری میفهمن وظیفه تون نیست لطفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

دوبار نری میفهمن وظیفه تون نیست لطفه

اخه ی خاله و دایی دارم وضعشون توپه سریع میرن بعد میگن عه فاانی کونیومد اینم بگم براهردوشون هم خیلی میرن میان هم کادو وهمچی

الان چندساله من نمیرم چون حتی ی ساله تبریکم نگفتن بمن ک نوه بزرگشونم ولی باز باپرویی میزنگن چرانیومدین

اخه ی خاله و دایی دارم وضعشون توپه سریع میرن بعد میگن عه فاانی کونیومد اینم بگم براهردوشون هم خیلی م ...

من که ارتباط با فامیلو قط کردم راحت شدم انقد بهونه اوردم خودشون فهمیدن کلا خوشم نمیاد ازشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40