2777
2789
عنوان

شوهرم یه چیزی گفت

124 بازدید | 9 پست

گفت فلانی بی ادبه بس با ادمای بدذات گشته 

منم گفتم چون اصالت نداره آدم اصیل هرکجا و با هر شخصی بگرده تغییر شخصیت نمیده 

حرفم بد بود؟؟چون سکوت کرد چیزی نگفت 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم الان این حرف دیگ ربطی ب اصالت نداره ی مدت با هرکسی بگردی دقیقا ی چیزایی ازش ناخوداگاه تقلید می ...

ولی میشه تا حدودی کنترل کرد

مثلا الان امام زمان بره قاطی داعش شبیه اونا میشه؟

ن چون ذاتا و اصالتا متفاوته 

من آدم ضعیف وتقلید پذیر  منظورم نیست

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

پسر نوح اصالت نداشت که با بدان نشست و مثل اونا شد🧐

دقیقا نداشت 

اصالت ینی اصل ریشه خود واقعیت وجدانت روح پاکت 

والا این آدم های خلافکار نتیجه تربیت جامعه هست 

اگر اصالت داشته باشی اصلا نمیتونی ادمای بدو تحمل کنی که حالا بخوای باهاشون هم باشی و تغییر نکنی، حتی ...

دقیقا منم همین میگم ذات مهمه ن دوست و رفیق

دقیقا نداشت اصالت ینی اصل ریشه خود واقعیت وجدانت روح پاکت والا این آدم های خلافکار نتیجه تربیت جامعه ...

خب با بدان میشینه که به مرور رمان از بین میره دلیل از بین رفتن اصالت هم نشست و برخاست با آدمای بی اصالت هست

اولش همه معتاد نیستن با دوستای ناباب معتاد میگردن اینجوری میشن

خب با بدان میشینه که به مرور رمان از بین میره دلیل از بین رفتن اصالت هم نشست و برخاست با آدمای بی اص ...

معنی اصالت درک نکردین..

اونی ک شما میگید با چهارتا اتفاق تغییر میکنه دیگ اصیل نیست یه آدم معمولی هست ک طبق جامعه خودش رو وفق داده و هماهنگ کرده

من منظورم آدمیه ک هرچقدر فشار روش باشه هرچقدر بهش زور بگن بازم هویت خودش رو تغییر نده 

مثلا شرایط زندگی خوبی با همسرش نداره اما حاضر به خیانت نیست..!

به آدم های بدذات روبه رو میشه خودشو گم نمی کنه و تازه باعث میشه اون آدما بخاطر این عوض شن!

هرجا میره مهربونی عشق و ...هدیه میده..!

اینطور آدما تو دوره الان محدوده 

معنی اصالت درک نکردین..اونی ک شما میگید با چهارتا اتفاق تغییر میکنه دیگ اصیل نیست یه آدم معمولی هست ...

خب آره در کل این آدم خودش رو در شرایط بد قرار نمیده و اصلا قبول نمیکنه سمت آدمهای بد و کارهای زشت بره که بخواد تاثیر بگیره