2777
2789

خواستم بگم آدما تا در شرایطش قرار نگیرن قابل شناخت نیستن حتی خود ما 

آدم در نبود قدرت یا ثروت یا...، تو زندگیش فکرهای احساسی و قهرمانانه و فلسفی زیادی با خودش می‌کنه اما در شرایطش قرار بگیره می‌فهمه اینجور نیست 

مثلا الان به اکثر آدما بگی چند میلیون دلار پول داری چکار می‌کنی مطمئنن میگه مقدار زیادی کمک میکنم به فقیر و فقرا بعد مقداری میدم برای خانواده ام و عزیزانم و باقیش یک زندگی ساده و خوب راحت برای خودم برمی‌دارم و واقعا هم همین فکر تو سرش هست.

بعد میگن من پول برام مهم نیست آسایش و رفاه و خوشبختی خودم و عزیزانم اهمیت بیشتری داره

اما اکثراً همون آدما وقتی چند میلیون دلار پول داشته باشن و واقعاً در شرایطش قرار بگیرن و دیگه فقط فکر و خیال نباشه تازه خودشان میبینن نه اینجور نیست 

حتی شاید به خانواده و عزیزانش کمک نکنه 

این مورد در باب سیاست و قدرت چه از ریس اداره گرفته تا نماینده مجلس و افراد سیاسی اینا هم صدق می‌کنه 

طرف قبلش آدم بشدت پاک، روراست، دل پاک 

با قصد و نیت درست برای مسولیت تلاش می‌کنه 

حتی وعده‌های که میگن واقعا از ته دل میگن 

اما اکثرا وقتی در شرایطش قرار میگیرن عوض میشن

قبلش اینجور نبودن بعدش اینجور میشن 

بقول یک روانشناس اکثرا آدما قبلش خوبن تا در شرایطش قرار میگیرن .

«خلاصه میگم در مورد همه امون آدم تا مزه چیزیو نچشه نمی‌تونه خودشو بشناسه »

شاید آدمای که قضاوت می‌کنیم اگر خودمان در شرایطشان بودیم صد برابر بدتر بودیم.

مثلا میگم چند سال پیش یکی از اطرافیان خودم. یک زن از فامیل من از شوهرش جدا شد و بعد مدتی با یک پیرمرد پولدار میلیاردر ازدواج کرد و رفتن از این شهر (بعد معلوم شد اینا از قبل نقشه داشتن که از شوهرش جدا بشه تا این پیرمرد بگیرتش)

یک دختر تو فامیل بود می‌گفت مگه آدم چقدر بی ارزش باشه و برای خودش احترام قائل نباشه که خودشو بفروشه

من تمام دنیا هم بهم میدادن اینکارو نمی‌کردم مگه چقدر عمر می‌کنیم یا پول چه ارزشی داره...، خلاصه این حرف‌ها 

همون دختر بخاطر اینکه مهاجرت کنه از ایران بره نامزد عقدیش که پسره اندازه تموم دنیا دختره را دوست داشت (قبلا راجبش چندبار تاپیک زدم) رها کرد حتی پول از نامزدش بالا کشید بعد با دوست پسرش فرار کردن از ایران رفتن.

خلاصه میگم آدم باید تو شرایطش باشه

هیچ وقت از خودمان مطمئن نباشیم

بیشتر آدمای می‌لغزن که از خودشان اطمینان کامل دارن و هیچ جوره قبول ندارن که قراره بلغزن

اگر میخواید مسیر درست را برید 

هیچ وقت نگید من هیچ وقت اینجور باشه چنین کاری نمیکنم 

هروقت به چنین اطمینانی رسیدید مطمئن باشید بیشتر در خطر خارج شدن از مسیر درست هستید 

مثل خواهرشوهر من که واقعا قبولش داشتمو فکر میکردم مطمئن ترین ادم تو فامیله ولی ی جایی که بحث پول بود برادرشو و مارو فروخت به پول و باعث شد رابطه مادرشم بامن که با بدبختی درست شده بود بهم بخوره و مادرش افسرده بشه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل خواهرشوهر من که واقعا قبولش داشتمو فکر میکردم مطمئن ترین ادم تو فامیله ولی ی جایی که بحث پول بود ...

عزیزم آدم در مورد خودشم نمی‌تونه با اطمینان اعتماد کنه چه برسه به بقیه. اینو همیشه گوشه ذهنت نگه دار تا کمتر آسیب ببینی..«بی هراس از خیانت به هیچکس تکیه نکن»

عزیزم آدم در مورد خودشم نمی‌تونه با اطمینان اعتماد کنه چه برسه به بقیه. اینو همیشه گوشه ذهنت نگه دار ...

منم برام درس بزرگی شد که به هیچ کس اعتماد کامل نداشته باشم حتی خواهر خودم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️