امشب از داداشم متنفر شدم دعای مرگشو میکنم
۱۱ سالشه خرسیهههه خرسسس شاید ۷۰ کیلو یا بیشتر باشه
یه حرفی ناحق زد منم جوابشو دادم ، دوبرابر من وزن داره ، حمله کرد وای یه ضرباتی با پا زد من زورشو نداشتم محکم پشت سرهم زد به سرم ببین جوری که احساس کردم کارم تمومه ، هنوز ک هنوزه درد دارم نفسم بالا نیماد و دارم گریه میکنم ، سریع رفتم بزنمش چندبار زدمش بابام سریع اومد جلومو گرفت نزاشت بکشمش😭😭 من باید حقمو میگرفتم باید میزدمش😭😭بخدا الان داغونم حالم بده اعصابم خورده ، من باید میزدمش نزاشتن😭😭 بابام جلوشو گرفته بود میگفت منو بزن اونو ول کن همسایه ها میشنون فک میکنن من و مادرت کتک کاری میکنیم ابرو ما میره بهمون میحندن
اینقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد
من هیجوقت جلو خاموادم گریه نکرده بودم ، اما امروز اونا دیدن ، قلبم درد میکنه دوست نداشتم هیجوقت اشکمو اینا ببینن..ازش متنفرم الهی بمیره ..برام مرد امشب مرد ، برای همیشه مرد
شده یه نفر کاری کنه تا ابد از چشمتون بیفته؟؟من یوقتایی بدترین شرایط روحیم بودیم به خاطر رابطه خوبم با داداشم دست به خودکشی نمیزدم..
با اینکه تونستم خیلیا رو ببخشم اما هیچوقت ازش نمیگذرم ..الهی روز خوش نبینه تو زندگیش...امشب هیچوقت فراموش نمیکنم..تا ابد نفرینم پشت راهشه..
خدا ازش نگذره
هیچوقت ازش نمیگذرم و نمیبخشمش
متنفر شدم ازش متنفر..
من هیجوقت از دو نفر نمیتونم بگذرم یکی که به هر دلیلی دست رو کسی بلند کنه ، یکی هم کسی که تیکه ی زبونی بپرونه
اصلا با خودش فکر نکرد خواهرش مشکل داره من چشمام تنبلی شدیدددد داره استیگمات زیاااد داره ضعیفی چشمم خیلیییه
دکترم میگفت باید تحت هیچ شرایطی سرت کوچک ترین ضربه رو نبینه اونوقت بی رحمانه نمیدونین با من چکار کرد..اشغال عوضی😭
هیجوقت حلالت نمیکنم 😭
سرم داره میترکه😭
از امروز برادر ندارم .
هیچوقت حامی نداشتم ..بابام که اونو حمایت کرد نزاشت بکشمش.نزاشت دلم خنک شه
هرچقور گریه میکنم خالی نمیشم💔
باز خوبه عینکم نشکست مگرنه باید چندماه بی عینکی میکشیدم تو این بی پولی😔 چون بدون عینک حتی جلو پامو نمیتونم ببینم
لطفا اگ درددل بلد نیستین برین ، من الان شرایطم سخته اعصاب ندارم یه حرفی میزنم دست خودم نیست