2777
2789

بچه ها نمیدونم چجوری بیشتریا خوشگل شدن، من تا ۱۰ سال پیش جزو خوشگلا بودم.. ولی الان خیلی زشتم😐😐 اصلا جذابیتی ندارم حس میکنم.. دخترارو هم که میبینم افسردگی میگیرم

کاش دیگه کسی عمل زیبایی انجام نمیداد😂 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ ۱۰ سال تو بودی بزار ۱۰ سالم بقیه باشن

ملاک های زیبایی خیلی مسخره شده

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

من پسرم و هویت خودمو فاش میکنم فقط به خاطر اینکه از طرز فکر غلطی که داری نجاتت بدم

من خودم عاشق یه دختری شدم که خیلیا میگن تایپ هیشکی نیست ولی همه چیزش برام قشنگه 

همیشه هستن آدمایی که شمارو زیبا میبینن و چیزایی که به نظر خودتون نقطه ضعفه رو به عنوان علت قشنگیتون بهتون بر میگردونن

من پسرم و هویت خودمو فاش میکنم فقط به خاطر اینکه از طرز فکر غلطی که داری نجاتت بدممن خودم عاشق یه دخ ...

مطمئنم این حرفو زیاد شنیدید فقط خواستم اینو بگم که مطمئن شید واقعیت داره

این دختره انقدر خوبه که اصلا نمیتونم از هیچ چیزش بدم بیاد حالا اشتباه یا درستشو کاری ندارم ولی همه چیزشو دوست دارم از ظاهر گرفته تا اخلاق