2777
2789

باید برای رشته طراحی دوخت نقاشی بلد باشیم درچه حدی تو گوگل سرچ کردم ولی زیاد نفهمیدم و از رشتتون راضی هستید یا ن .. لطفا امسال انتخاب رشته دارم ممنون میشم کمکم کنیدد 

در اندک منتویی فراوان یارب...

شما میتوانید همه روزه با بهترین آموزشگاه آرایشگری در تهران آموزشگاه آرایشگری بانو نهال تماس بگیرین تا بتونین بهترین رشته های آموزش آرایشگری رو انتخاب کنین

مشاوره آموزش کاشت ناخن و کاشت مژه 02188948404

مشاوره رشته های آرایشگری گریم و میکاپ عروس و شینیون  

تخصصی 02188948406

مشاوره رشته های کراتینه و رنگ و مش و آمبره بالیاژ 09122937202

مشاوره آموزش رشته های کوتاهی مو فانداننتال آموزش براشینگ آموزش اصلاح ابرو وکس آموزش اپیلاسیون  و ...09122719648

تماس بگیرین یا با مراجعه به سایت بهترین آموزشگاه آرایشگری بانو نهال اطلاعات زیادی در مورد بهترین آموزشگاه آرایشگری بانو نهال کسب کنین

اینستاگرام  بهترین آموزشگاه آرایشگری بانو نهال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولاش ک فقط دوخت و الکو رو اموزش میدن

ب مرور باید طراحی کنی ک بتونی طراح بشی، وگرنه فقط میدوزی و الگو میکشی

در کنارش روی نقاشیتم کار کن خوب میشی 

نشد نداره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…