2777
2789
عنوان

بچا دیگه شوهرم منو ب جایی رسونده که راضیم اصلا نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 69 پست
آیا گفتنت زندگیتو بهتر کرد؟اثر مثبت داشت؟حتی دلتم خنک نشد بخداطرز گفتنت و ابراز نیازت مهم بوده که خر ...

شاید گفتنش زندگیش بهتر نکرد حداقل درد دلش کمتر کرد !

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چرا نگم از جلو سوپر مارکت رد میشم دخترم خوراکی میخواد پول ندارم بخرم چرا باید حق ما صرف مامانش بشع

حق با شماست و شوهرت کارای بدی کرده اما شاید لحن گفتنت جوری بوده سر لج انداختیش.

ببخشید ولی وقتی میبینی  تا این حد .... سعی کن سیاست یاد بگیری و اونجوری حرفاتو بهش بگی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از مشکلات عدیده ای رنج میبریبرات آرامش آرزو میکنم

بیا از منبر پایین

خودت هم  همچنین زندگی خوبی نداری با شوهرت

عکس سردار هم بردار از پروفایلت

با این افکار  بدرد نخور    خودتون  به آدم‌های بزرگ نچسبونید

اسم  اونها رو هم  خراب میکنید

دلم میخواد ادم اجیر کنم آدمای اینجوری مثل شوهر شمارو تا مییییتونن بزنن. ابله به زن و بچش نمیرسه کارت ...

والا بره با ننه اشم بخوابه پس

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
خرجی کل زندگیشو که نمیدهحالا این چهارصد تومنو نده ، چهارصد تومن از حقوق خودش بده دیگه مشکل حله؟

اره حله میگم عزیزم شوهرم این مدت ک زنش بودم بمن پول نداده اگرم داده کارتشو داده دوباره گرفته یعنی من الان بچم ازم شیر و یچیز دیگه بخواد من الان همراهم پول نیس یعنی اینو چطور میفهمه ک مادره دیگه لازمش میشه ولی اینو نمیفهمه ک زنم با ی بچه لازمش میشه من از راه هایی ک بالاتر گفتین رفتم جوابگو نبود دیگه ب اخر رسیدم 400تومن ک هیچ اگه فقط 10تومن از پولی ک حق منه رو ننش خرج کنه حلالش نمیکنم فقط خدا جوابگو باشه

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
حق با شماست و شوهرت کارای بدی کرده اما شاید لحن گفتنت جوری بوده سر لج انداختیش.ببخشید ولی وقتی میبین ...

عزیزم بخدا یبار نشستم قشنگ باهاش حرف زدم قانع شد دو سه ماه پول زد کارتم بعد دوباره قطع کرد ولی همین مامانشو ماه ب ماه از رایانم استفاده میکنه و من هزار بار گفتم بازم میگم حلالش نمیکنم چطور از گلوش پایین میره چطور شوهرم میفهمه مادرش نیاز داره من ندارم 

والا بره با ننه اشم بخوابه پس

🤣🤣🤣واااای من اوایل ازدواجمون شوهر میگفت مامانم اینو نداره اونو نداره بخریم براش، میگفتم خریدی بردی برنگرد خونه بمون شبم بغلش بخواب🤣🤣🤣دیگه ترک کرد این رفتارو

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

انقد آتیش به دل این زن بنده خدا نکن خودش از دست شوهرش ناراحته تو هم بیشتر تحریکش میکنی.درسته که اول ...

زبون نرم شخصیت هیچکسو عوض نمیکنه

شما یا مردی یا کلا اوضاعت خرابه

زن اسی میگه پولللل ندارم نمیده بهش همین یه قرون یارانه هم داده ننه اش 

حالا زبون نرم چی میگه دیگه؟مگه مرده بچه ۵ ساله اس؟؟؟؟

چقدمثل شوهرمنه.علاوه برمادرش خرج داداششم میده گوشی وکامپیوتروماشین و...بعدحتی برق روسرماروخاموش میکنه بچم توآشپزخونه مشق مینویسه بایکم نورخورشیدتوتاریکی.انشاالله به دردی گرفتاربشن که ندونن چیکارکنن اینجورادما

🤣🤣🤣واااای من اوایل ازدواجمون شوهر میگفت مامانم اینو نداره اونو نداره بخریم براش، میگفتم خریدی برد ...

وای چه خوب چیزی بلدم پس 

چه خوب شد گفتی ،😂😂😂

چقدمثل شوهرمنه.علاوه برمادرش خرج داداششم میده گوشی وکامپیوتروماشین و...بعدحتی برق روسرماروخاموش میکن ...

تا نبینم مثل سگ پشیمون شده از کاراش خدا رو قبول ندارم 

وای چه خوب چیزی بلدم پس چه خوب شد گفتی ،😂😂😂

اره اینو گفتی یهو یادش افتادم چه بی ادب بودم😑

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

عزیزم بخدا یبار نشستم قشنگ باهاش حرف زدم قانع شد دو سه ماه پول زد کارتم بعد دوباره قطع کرد ولی همین ...

شخصیت و ذات شوهرت همینه

با حرف ادم بالغ عوض نمیشه

از ۱۱ ۱۲ سالگی تربیت سخته تغییرش 

تقصیر تو نیس