2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر هزینه زیباییتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت چیه که نچرال خوشگلی؟مگه کسایی که به خودشون میرسن حتما باید زشت باشن؟اتفاقا کسایی که خوشگلن بی ...

نه من فقط در مورد خودم صحبت کردم چون پوستم خیلی خوبه و موهام صاف هست و آرایش هم اصلا نمیکنم 

خیلی ها هستن ک تزریق ژل و آرایش زیاد و ... روتین ماهیانه شون هست 

۱۰۰ تومن فقط برای بند وابرو🤣🤣🤣😅

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
نمیدونم بستگی داره فقط خیلی لوازم ارایش میخرم قشنگ ماهی ۷ ۸

پروفایلت خودتی؟😍

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
والا ما هم نچرال خوشگلیم ولی برای پوست باید هزینه کرد تا همیشه شاداب بمونه هزینه هامو حساب نکردم ولی ...

نه منظورم نبود دیگران بد هستن که :/

منتهی هر کی پوست منو میبینه میگه ار چ کرمی استفاده میکنی در حالی ک ضد آفتاب هم نمیزنم 

۱۰ تومنی خرج میشه

من هرکاری میکنم به 10 تومن نمیرسه، چیکار میکنی دقیقا؟ 😐

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

من قبلا خیلیی محصولات مراقبت پوستی می‌خریدم 

ولی رفتم دکتر پوست گفت هیچ کدومش استفاده نکن فقط یه ژل کرم میخرم 

مژه هم که مژه های خودم 

اصلاح صورت هم خودم انجام میدم 

رنگ مو هم که موهای خودم 😁خرمایی هست

کلا خرج زیادی ندارم 

لباس میخرم