2777
2789
عنوان

با تاخیر روزتون مبارک مامانای گلللللللل🥹🥹🥹🌸🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 47 پست
فکر کنم که منم دارم مامان میشم 🥲😂15 روزه پریودم عقب افتادهههه🥺🤦🏻‍♀️

انشالله سال دیگ توام مامان میشی قشنگم🥹🥹

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بری بری بلا زکه ته خالووو بیتن 🤣🤣

زکه من ه دایمی خالویه ازقبان😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اویی ته قرک نَبی شوخی میکنم اسمم جمیله 😁

والا من زود باورم🥲🥲

اسم دختر عمه منم جمیله هس

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

توووو ایه هااا هره بر چاوه من خوووش 😏😁😂

من برم گمشم سرم میترکه ازبس عر زدم😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
انشالله توم بشی اونم دوقلووو😁😂

کوفتتتتتتت 🤣🤣🤣🤣😂😂

یه دختر و یه پسر بشه🥹😂😂

و همچنین خودت یه دوقلو و سه قلو قسمتت بشه تا دهنت سرویس دبگ از بچه حرف نزنی🤲🤲🤲🤲🤲🤤🤤

کوفتتتتتتت 🤣🤣🤣🤣😂😂یه دختر و یه پسر بشه🥹😂😂و همچنین خودت یه دوقلو و سه قلو قسمتت بشه تا دهنت س ...

😂😂😊

من همون یه ماهم نتونستم از کونم برنیمد نگه دارم اونوقت دوقلا سه قلو بیارم  تو خابم نمیبینی من بچه بیارم 🤣😋

اکیپ سوگلی های سایت#

هموونم دااا خده ازه بزمه خالووو تو اومدی اینجا صبر کن 😁🤣🤣

نه نه اون خیلییییییی سلیطه س 🤣🤣😂😂

تو مهربونی باو🤤🤤🥹

😂😂😊من همون یه ماهم نتونستم از کونم برنیمد نگه دارم اونوقت دوقلا سه قلو بیارم تو خابم نمیبینی من ...

میاری ببین کی گفتم 😂😂😂

میاری ببین کی گفتم 😂😂😂

هعی باور میکنی الان بیشتر کارای خونه رو شوهرم میکنه  پام میلنگه از درد بزور را میرم  احساس میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشم یه جور درد عصبیه هر دفه یه جور درد میکنه😔

اکیپ سوگلی های سایت#