2777
2789
عنوان

با تاخیر روزتون مبارک مامانای گلللللللل🥹🥹🥹🌸🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 47 پست
ووویی چه اسم قشنگی داری دختر عاشق این اسمم 🤗😍

جدییی؟ 

مرسی فدات شم 🥹

میشه اسمتو بدونم؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناوه من سیمحَوزا هستش 🤣🤣@sangdel مگه نه شیشی

چراتگ نمیشم😂😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مامان اینده انشالله به سلامتی باردار باشیو از الان روزت مبارک 😍😘☺

مرسی عزیزم 

انشاالله 😍❤️

ناخواسته بوده 🥺😂البته هنوزم مطمئن نیستم ولی سابقه نداشته 15 روز پریودم عقب بیفته 

مرسی عزیزم انشاالله 😍❤️ناخواسته بوده 🥺😂البته هنوزم مطمئن نیستم ولی سابقه نداشته 15 روز پریودم عقب ...

😍😍 انشالله بارداری همین یهویی شدن خوبه بابا وقتی تو انتظاری اونقدر استرس داری اخرش پری میشی پس اینجوری بهتره☺

اکیپ سوگلی های سایت#

تو که اصلا سراغی ازم نمیگیری اصلا نمیدونم کی باهات چتیدم 🤣😁

ن اصلن چندین ماهه باهم صحبت نکردیم😂😂😂خداازمانگذره اینقد ازحال هم بیخبر!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
گوراا اَتووو از نزانم 😂

من ریده گورا اتو دا😂😂

ناوه من سیمحَوزا هستش 🤣🤣@sangdel مگه نه شیشی

جدی؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

همش تقسیر اون لعنتیه 🤣🤣

خداازش نگذره به خاک سیاه بشینه😂😂