2777
2789

امیدوارم همیشهههه سایتون بالاسر بچه هاتون باشه 🤲🦋🌸

و براتون از خدا بهترینها رو میخام🥹🥹

@ابرو_کمونیa    

@raha__145    

@tanhaye1402    

@sang_del    

@فداش،بشمه،منههههه    

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

سلام عشقم مرسی روز توم مبارک 😍😍😘🤩خدا کوچولو هاتو حفظ کنه واست همیشه کنارشون باشی هزار سال به خوب ...

مرسی فداتشم 🦋🌸

مرسی بابت دعای خوبت🥹🥹🥹

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزدلمی وای خدایاا😻😻😻امیدوارم توم همیشه بالاسر بچه هات باش درکمال ارامش وخوشبختی عزیزدلم😽😽😽

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

[QUOTE=365314143]فداتشم عزیزدلمی وای خدایاا😻😻😻امیدوارم توم همیشه بالاسر بچه هات باش درکمال ارامش وخوشبختی عزیزدل...[/QUOTE

قربونت بشم 

مرسیییی🥹🦋🌸

سلام رکسانا جونم روز توام مبارک عشقم 😘😍

سلام حدیثمممم

قربونت بشم عشقولیم 🥹🥹🥹

سلام گلم ممنونم عزیزم روز توم مبارک عشق من امیدوارم سایت همیشه رو سر بچه هات باشه فداتبشم خواهر

مرسیییی خوشگل من😍😍🥹

بمونی 🌸🦋🥹🥹🥹

قربونت عزیزی 😘 کچه اجا یه اسم بگو صدات کنم دا همش تو ذهنم اسمت پشمک جالب هک شده 😁🤗

عشقم اسمم رکسانا هست 🥹

@sangdel عه شیشی ریپ نشدی روز توم مبارک گلم 🤩😍😘🤗 کجایی خیلی وقته ازت بی خبرم ☺😚😁🤭😂

اره منوتو۲۴ساعته ازهم بیخبریم😂😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤