2777
2789
ساعت خریدن اسراف نیست هر کسی علایقی داره و واسش هزینه میکنه

ساعت داریم تا ساعت. قیمتش مهم نیست؟

مثلاً یکی علاقه داره تو زمستون بره استخر رو باز آب گرم و براش هزینه می‌کنه، به نظرتون اسراف نیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ساعت ارزونتر، کار نمی‌کرد؟تجربه نشون داده اونایی که گرون میخرن، به یکی قانع نیستن و باز هم میخر ...

نمیگم ساعت ارزونتر کار نمیکنه میگم طول عمر ساعت گرون بیشتره بعدشم وقتی آدم پولشو داشته باشه چرا نخره میخواد با خودش به گور ببره

ساعت داریم تا ساعت. قیمتش مهم نیست؟مثلاً یکی علاقه داره تو زمستون بره استخر رو باز آب گرم و براش هزی ...

به من ربطی نداره عزیزم 

ساعت ۳۰ تومنی اونقدرها هم گرون نیست هر کسی به خودش بستگی داره

بعضی چیزا به آدم احساس خوبی میده و آدما کار میکنن تا چیزایی که دوست دارن بخرن و ارزش داره واسشون پول خودشونه و زندگی خودشونه

اسراف وقتیه که یه چیزی مال همه است و میتونه مال بقیه باشه اما تو بیشتر از حد ازش استفاده میکنی به بقیه نمیرسه

وقتی تلاش کنی پول در بیاری ساعت خریدن میتونه بهت انگیزه موفق شدن بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
این نوع اسراف خیلی ب ما ربطی نداره یجورایی تجمل گرایی هست دیگه.. طرف پولشو داشته خریده مبارکش باشهول ...

بله تجملگراییه. سؤال من اینه که تجمل‌گرایی خوبه یا بی‌فرهنگیه؟

عزیزم اکثر ساعتای خیلی گرون ظاهرشون معمولیه و انقد کپی زیاد شده که طرف تا اتیکت قیمتش رو ساعتش نباشه ...

ولی وقتی ابراز میکنه و با افتخار میگه که این قیمت خریدم، هدفش چی می‌تونه باشه؟

نمیگم ساعت ارزونتر کار نمیکنه میگم طول عمر ساعت گرون بیشتره بعدشم وقتی آدم پولشو داشته باشه چرا نخره ...

چون می‌تونه با اون پول کارهای بهتری کنه. کارهای خیر. اگر هم میخواد ساعت بخره، بخره ولی دیگه به نظر من افتخار نداره، بی‌فرهنگیه.

خوبه عزیزم داشتن خوبه ثروتمند بودن خوبه تلاش کردن و پول درآوردن خوبه انسان بودن و شریف بودن خوبه

اینکه تو فرهنگ ما فقر رو تکریم‌میکنن بی فرهنگیه تلاش باید تکریم بشه باید موفق بشی اگه دلت ساعت ۳۰ میلیونی بخواد واسش تلاش میکنی تا بخریش اگه ساعت ۳۰۰ میلیونی بخواد هم تلاش میکنی وقتی ساعت ۳۰۰ میلیونی میخری به این فکر میکنی که میتونم ۳ میلیارد ۳۰ میلیارد بدست بیارم پس تلاش کنم کار کنم موفق بشم و بعد به بقیه کمک کنم وقتی نداشته باشی نمیتونی هیچ کاری واسه خودت و بقیه بکنی 

فرهنگ ما بی فرهنگیه عزیزم که فکر میکنیم نمیشه نمیتونیم و هر کسی پولداره حقش نبوده یا از راه درست بدست نیاورده

دنیات رو بزرگتر کن

راهت رو پیدا میکنی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
به من ربطی نداره عزیزم ساعت ۳۰ تومنی اونقدرها هم گرون نیست هر کسی به خودش بستگی دارهبعضی چیزا به آدم ...

بله هرکی اختیار پول خودشو داره. سؤال من اینه که نظرتون راجع به کسی که میاد با افتخار اعلام می‌کنه چیه؟ به نظرتون کار درستیه؟

قطعا خوب نیست

ولی توی دنیا امروز مد شده .. خود ما هم خیلی از کارهای عادیمون درواقع تجمل گرایی هست.. مثلا توی سال چقدر لباس می‌خریم یا چقدر وسیله داریم ک ازشون استفاده چندانی نمیشه

کلا توی زندکی امروز تجمل گرایی شده ی بخشی از زندگی دیگه نمیشه خذفش کرد عادت کردیم نثلا شما میتونی ی مانتو ک گرفتی تا وقتی پاره نشده از استفاده کنی؟ برای چندین سال دیگه مانتو نگیری؟ن نمیشه الان دیگه کسی نمیتونه.. سال چند تا مانتو میگیریم.. در حالیکه تا همین ۶۰،۷۰ سال پیش اینطوری نبود هیلی از مردم حتی عید هم لباس نو نمیگرفتن یا بچه ک دنیا میومد از لباس و عروسک اطرافیان استفاده میکردن ولی الان دیگه کسی اینکارو نمیکنه ..ولی حداقل کاری ک خودمون میتونیم بکنیم اینه ک تجمل گرایی مون از این حد فراتر نره و در همین حد نرمال بمونه چون نمیتونیم حذفش کنیم