2777
2789

میدونین من به چی میگم اسراف

اینکه آب رو باز بزاری 

اینکه خوراکی که درست کنی و نخوری و بریزی دور

اینکه برق اتاق و روشن بزاری و بری بیرون

اینکه وسیله ای بخری و درست ازش استفاده نکنی

این موارد رو اسراف میدونم و به هرکسی که ببینم یادآوری میکنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من با پول ملت کاری ندارم اصلا برام مهم نیست ببرن بریزن توچاه یا شاباش کنن تو حراجی ها  یا هرچی ولی وقتی اب رو هدر میدن خیلی میسوزم .این بحث اب خیلی بحران بزرگیه اما نه بخش صنعت اهمیت میده نه بخش خانگی نه  مسئولین و نه حتی خود مردم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این از نظر شما اسرافهاسراف تعریف متفاوتی دارههزینه داده و ازش استفاده میکنه هدر که نداده

تازه هرموقع هم لازم باشه بفروشه پولش همچنان زیاده دیگه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

این نوع اسراف خیلی ب ما ربطی نداره یجورایی تجمل گرایی هست دیگه.. طرف پولشو داشته خریده مبارکش باشه

ولی خودم بشدت روی اسراف های روزمره حساسم مثلا لامپ اضافی یا غذای اضافه یا چمیدونم از این چیزا و اگه یکی رعایت نکنه حرصم میگیره و سعی میکنم با رفتارم بهش بفهمونم ک رعایت کنه

هیچ وقت درک نکردم چرا به چیزای گرون خریدن میگن اسراف. مثلا ما آب رو باز بذاریم به خودمون و بچه هامون ظلم کردیم چون منابع آبی محدوده. 

ولی مثلا یکی ساعت ۳۰ میلیونی دستش کنه به من یا خودش چه ظلمی کرده؟

من هم با شما هم عقیده ام.

باعث افتخاره🙏❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من با پول ملت کاری ندارم اصلا برام مهم نیست ببرن بریزن توچاه یا شاباش کنن تو حراجی ها یا هرچی ولی و ...

اما تو‌ خیلی از کشورهای توسعه‌یافته با پول ملت کار دارن و مالیات می‌گیرن، طوری که فاصله‌ی فقیر و غنی خیلی زیاد نشه و با درآمد حاصل از مالیات، مشکلات عمومی مثل همین کمبود آب رو حل می‌کنن.

اما تو‌ خیلی از کشورهای توسعه‌یافته با پول ملت کار دارن و مالیات می‌گیرن، طوری که فاصله‌ی فقیر و غنی ...

اینجا جهان سومه 

هروقت توسعه یافت و همه چی رفت سرجای خودش این موضوع هم حل میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
هیچ وقت درک نکردم چرا به چیزای گرون خریدن میگن اسراف. مثلا ما آب رو باز بذاریم به خودمون و بچه هامون ...

به نظر من ظلم کرده چون اولاً ساعت خیلی ارزونتر هم همون کار رو انجام میداد و می‌تونست اون پول رو جایی خرج کنه که واقعاً افتخار داشته باشه و ارزش پز دادن داشته باشه. به خیریه کمک کردن، به بیمارستان کمک کردن، دردی از یه دردمند دوا کردن به نظر من افتخار داره.

ولی اینکه یه ساعت بندازی که فقط چشم دربیاری چه افتخاری داره. اون هم تو جامعه‌ای که مردم سال به سال رنگ گوشت نمی‌بینن.

میگم خداشکر ما کاری باید انجام بدیم؟؟

نه. منظورم اینه که این رفتار رو بی فرهنگی و بد میدونید یا نه؟

من هم میگم مبارکه ولی حقیقتاً خوشم نمیاد و به نظرم افتخار نداره. وقتی افتخار داره که با دولت دردی از یه دردمند دوا کنی.

به نظر من ظلم کرده چون اولاً ساعت خیلی ارزونتر هم همون کار رو انجام میداد و می‌تونست اون پول رو جایی ...

عزیزم اکثر ساعتای خیلی گرون ظاهرشون معمولیه و انقد کپی زیاد شده که طرف تا اتیکت قیمتش رو ساعتش نباشه کسی نمیتونه بگه این ساعت گرون قیمته. قرار نیست کسی اون ساعت رو ببینه و دلش بسوزه.

در زمینه کمک به خیریه و نیازمندان بازم ظلمی نکرده. تا زمانی که به کسی آسیب نزنی صرفا یه انتخاب شخصیه که پولی که خودت به دست آوردی رو کجا خرج کنی.

میگم مبارکه خوب یه ساعت بخری سی ملیون اصلیه تا قیامت کار میکنه

یعنی ساعت ارزونتر، کار نمی‌کرد؟

تجربه نشون داده اونایی که گرون میخرن، به یکی قانع نیستن و باز هم میخرن.

میگم مبارکه مگه از جیب ما میره ک کاری کنیم؟ چرا باید حرص جیب مردمو بخوریم دقیقا؟ جز فضولی چیزی نیست ...

به نظر من تو جامعه‌ای که سیستم مالیاتی درست نباشه و فاصله‌ی فقیر و غنی زیاد باشه، داره از جیب ما می‌ره.