2777
2789
عنوان

خانومای اصفهانی میایننن

47 بازدید | 9 پست

دوستان من تا حالا اصفهان نیومدم بنا به دلایلی خونمون میخواد بیاد اونجا ولی محله ایو نمیشناسیم 

محله هایی که قیمت خونه ویلایی توش مناسب باشه رو میگین؟ منظورم اینه جزو محله های گرون نباشه ولی حالا فقیرم نباشه 

محله های ساکت و مناسب

اصفهان سمت شمال شهر قیمت ها کمتر از جنوب هست 

جنوب شهر، بالای شهر حساب میشه و قیمتها بالا 

مرکز شهر احتمالا با قیمت بهتر بشه خانه پیدا کرد چون هنوز بافت قدیمی داره به قول ما اصفهانی ها محله ها بومی تر هست و مردمش اصیل و یک دست 

اجازه میخواید یا خرید ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مثلا خیابان کاشانی ،سمت بیمارستان محله های خوبی نیست ولی روبروی بیمارستان یعنی طالقانی و چهارسوق و اذر و میرداماد خوب هستن خیابان های اذر و اردیبهشت مرکز شهر هست ولی قیمتها بالا و محله ها عالی 

مسجد سید و  محله علی قلی آقا بافت بومی و سنتی داره و خوبه ولی جامی اصلا خوب نیست 

درواز تهران تقریبا ازهر قشری وجود داره و من نمیپسندم

خلجا ، کلاهدوزان ، درواز دولت ، طالقانی ، اینا چون خودم بزرگ شده همینجاها هستم عالی هستن مخصوصا طالقانی البته باز داخل همین طالقانی بعضی کوچه و محله ها خوب نیستن ولی چهارسوق عالیه 

مطهری، تختی، عبدارزاق ،پروین  ،آل خجند، بزرگمهر ،شریف واقفی ، هشت بهشت اینا هم معمولا خوب هستن 

باز به مقدار هزینه ای هم که میخواید بکنید بستگی داره 

مرسی عزیزم لطف کردی🤍🤍🤍

خواهش میکنم

انشاالله یه محله خوب و ی خانه دلچسب و پر برکت با هسایه های عالی نصیبتان بشه

اگر املاکی ها متوجه بشن با محله ها نا آشنا هستید ممکنه به دروغ بعضی محله های نا مناسب را  بهتون خوب معرفی کنن اگر جایی مورد پسندتون شد حتما با کسی که امین شما هست و آشنایی داره مشورت کنید بعد خرید کنید 

فقط سمت رِهنان و محله های اطرافش اصلا نرید چون اصلا خوب نیستن

انشاالله موفق باشید