2777
2789
عنوان

شدیدا رو یه دختر کراش زدم🤌🏻🤤

304 بازدید | 26 پست

یه دختری هست از وقتی میشناسم روش کراش زدم

جدیدا دیگه دیونه شدم از شدت این علاقه🥰

دیونه هست این دختر!

دوازده سال به صورت وحشیانه درس خوند همیشه برای اول شدن!

چهار سال درگیر بیماری شد افسردگی حاد در حدی که روزی ۲۰ساعت می‌خوابید!

شکست الان رسوند به ۸ساعت خواب

یه روز خواستن از دانشگاه بندازن بیرون الان تو توجه!

یه روز ۹۳بود الان ۸۰کیلو داره میشه۷۰

لرزش دست شکست داد!

وسط طعنه زدنا که همه میگفتن راننده نمیشی الان بعد سه سال کورس می‌زاره!

وسط وابستگی عاطفی که یهو ترد شد موند پای غرورش وبعد یه سال حسرت اکسش شد

این دختر گاها نتونست بدوعه ولی با زانو زخمی خودش زمین کشید که حداقل تلاش بکنه یه جا نمونه!

این دختر منم !🙃🫀🤌🏻

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

بهت افتخار میکنمممممم 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انت فی قلبی دختر شجاع🤗😙😙😙

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌