2777
2789
عنوان

خودکشی بخاطر تعرض و تهدید😔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 58 پست
یجور میگی شمارمو برداشته باشه انگار الناز شاکردوستی کسی هستی😂

الان وقت شوخی نیس

وقتی تو شهر کوچیک زندگی میکنم و خانواده تعصبی دارم اگه اتفاقی بیفته منو میکشن 

میفهمی ؟

آره شهرمون خیلی کوچیکه همه آشنا هستنآخه اون حیوون شماره و عکسامو برداشته باشه چی😔💔💔

عزیزم گلم خواهری

برنداشته

اونطوری پاش بند بود

مگا نمیگی دوست داداشت 

خو اون بفهمه روزگارش سیاه میشه 

نمیکنه این کارو خیالت تخت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره شهرمون خیلی کوچیکه همه آشنا هستنآخه اون حیوون شماره و عکسامو برداشته باشه چی😔💔💔

چه عکسی رو گوشیت داشتی بعدش فکر میکنی باهاش چه غلطی میتونه بکنه مادرت که در جریانه فوقش میخواد باهاش تهدیدت کنه که در اوت صورت مادرت قطعا دست به کار میشه الکی خودتو اذیت نکن هیچی برنداشته

الان وقت شوخی نیسوقتی تو شهر کوچیک زندگی میکنم و خانواده تعصبی دارم اگه اتفاقی بیفته منو میکشن میفهم ...

اخه مثلااا چه اتفاقی میخواد بیفته الان چیزی که تو اینستا ریخته عکسه بعدم خودت میگی مامانت میدونه دیگه 

نه چرا باور پذیر نیست، من نوجوان بودم ، دم ظهر بود بود داشتم از کوچه مون رد میشدم ، خلوت بود، دیدم ن ...

چه عوضی بوده اه اه🤐

اخه این میگه صاحب کار انگار رفیق داداششه ،پس یجورایی میشناسن همدیگرو ،برده به گوشی برنامه نصب کنه ،بعد عرض نیم ساعت اون کارو کرده؟

نمیدونم دیگه یعنی واقعا پسرا اینقدر لجن شدن اخه!🤔

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

وای نه اون اول سر منو می‌بره بعد می‌ره حساب پسره رو برسه😔💔

پس بهش فکر نکن

مطمئنن‌ کسی که با پوشش عادی بخواد تحریک بشه اون قدر هوش و حواس نداره که بخواد عکس و اطلاع‌ شخصیت رو برداره

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خواهرم فقط برو دمار از روزگار طرف در بیاز و قوی باشخودکشی برای چیته

چجوری وقتی که مامانم حتی نمیاد بریم به صاحب کارش بگیم لاقل ببینه عکس و شماره منو برداشته یا ن 

مامانم اصلا نمیزاره کاری کنم باهاش

فازت چیه خدایی؟شمارتو میخواد چیکار اخهیا عکسات الان ملت تا انگشت شست پاشونم میذارن اینستا به کار کسی ...

من اورثینک دارم و افسردگی دارم حالم بده دارم سکته میکنم همش فکر میاد توی سرم