تو مغازه با فروشنده تنها بودم گوشیم دستش بود که برنامه بریزه برام حدود نیم ساعت گذشت گوشیمو نمیداد میگفت هنوز برنامه نصب نشده.اون اونطرف میز بود من اینطرف نشسته بودم. یهو هی بهم نگاه میکرد رفتارش غیر عادی شده بود پاشدم رفتم کنار میز دیدم ناحیه جنسیش در آورده و دست میزنع بهش. گوشیمو از دستش کشیدم و اومدم بیرون و رفتم به مادرم گفتم. به قدری حالم بد شد و تهوع شدید و سرگیجه تپش قلب شدید دارم از دیروز همش هم گریه میکنم به مامانم التماس میکنم که بریم به صاحب کار اون پسره بگیم مامانم میگه نه چجوری میخوای ثابت کنی که اون همچین کاری کرده اگه بریم بگیم فقط ابرومون میره چون صاحب کارش رفیق داداشمه💔من مثل سگ میترسم که اون توی اون نیم ساعت شمارمو یا عکس هامو برنداشته باشه؟ که بعدا آبرومو ببره. حالم بده دارم سکته میکنم حتی از دیروز آب و غذا نخوردم توروقران روش خودکشی بهم بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.