2777
2789
عنوان

خودکشی بخاطر تعرض و تهدید😔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 58 پست
چه مریضی بودهاونجا که حتما دوربین داشته میتونی شکایت کنیولی نترس چیزی نیسگالریتم قفل کن

خدا لعنتش کنه

شکایت ؟ مامان من حتی نمیاد بریم به صاحب کارش بگیم بعد بیاد بریم شکایت کنیم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری وقتی که مامانم حتی نمیاد بریم به صاحب کارش بگیم لاقل ببینه عکس و شماره منو برداشته یا ن مامانم ...

تاپیک قبلیت گفتی مادرم گفت که میریم پیش شریک مغازه ش بهش میگیم که این حیوون رو یه کاریش بکنه،چرا میگی کاری نمیکنه

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

اخه مثلااا چه اتفاقی میخواد بیفته الان چیزی که تو اینستا ریخته عکسه بعدم خودت میگی مامانت میدونه دیگ ...

شمارممو برنداشته باشه مزاحم شه؟😔هزار تا فکر میاد تو سرم

تاپیک قبلیت گفتی مادرم گفت که میریم پیش شریک مغازه ش بهش میگیم که این حیوون رو یه کاریش بکنه،چرا میگ ...

آره بقران دیروز مامانم همینو گفت 

امروز میگه نه نریم ابرومون می‌ره💔

پس بهش فکر نکنمطمئنن‌ کسی که با پوشش عادی بخواد تحریک بشه اون قدر هوش و حواس نداره که بخواد عکس و اط ...

💔من مانتو بلند پوشیده بودم شال داشتم آرایش هم فقط یه ریمل و یه رژ خیلی کم رنگ همین

خدا لعنتش کنه 

وا چقد بچه ای 😐 خودکشی چیه ، ایشالا که هیچ‌کاری نکرده اما اگه دیدی عکسات دستشه و تهدید کرد کاری ندا ...

بچه نیستم فقط اورثینک و افسردگی دارم تو شهر کوچیک با خانواده تعصبی زندگی میکنم:)

بچه نیستم فقط اورثینک و افسردگی دارم تو شهر کوچیک با خانواده تعصبی زندگی میکنم:)

درکت میکنم ، ولی جواب تهدید فقط اقدام قانونیه که چوب تو آستینش کنن مردیکه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰