2777
2789

دعوای اصلیمون سر اینه که چرا هیچ مناسبتی هیچ کاری برای من نکرده همیشه حتی کوچیکترین چیزی که برام خریده به زور حرف بوده هی گفتم گفتم گفتم تا کرده .از شب یلدا باهاش بحث دارم که چرا بهم اهمیت نمیدی امروز زنگ زدم بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور شاید مشکل از منه مشکلات حل کنیم .رفته به مامانش گفته که زنم یلدایی میخواد.مامانشم زنگ زده بمن میگه من اون عروسام برام پشت عقدی طلا خریدن برام لباس خریدن همه چیز برام آوردن برا پسرام چیز خریدن تو چرا از پسر من یلدایی میخوای و کلی حذف دیگخ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد بهش میگم من ازشما انتظار ندارم از پسرت دارم میگه توام باید برای پسرم چیز بخری و خیلی از این قبیل.

این در حالیه که من پدر مادرم جدا شدن و ریز و درشت کارای عقدم با خودم بوده در حد توانم زور زدم و عقدما خودم انجام دادم .همه شرایط ما از اول به شوهرم گفتم 

پرنسس سریع رفته گذاشته کف دست مامانش😑 بیخیال خب تو هم تو مناسبتا هیچی نخر براش ایقدا هم مهم نیس یه کادو

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

مادرشوهرت عین مادرشوهرمه، اون تمام رسم و رسومات رو به نفع خودشون تموم می کنن، مثلا رسم ندارن یلدایی عروس ببرن، از اون طرف هم دوست داره برای دخترش بهترین و لاکچری ترین یلدایی بیارن

چقدر بده خانواده ها پاشون باز بشه تو دعوا یه چی میگن حرص ادم بیشتر میشه دیگ نمیشه کوتاه بیایم 

خانواده همسر منم همینن عزیزم تاحالا هیچی بهم ندادن هیچیا چیزیم میگفتم مثل مادر شوهر تو جواب میدادن برا همین فقط دور شدم ازشون و سکوت کردم

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
بعد بهش میگم من ازشما انتظار ندارم از پسرت دارم میگه توام باید برای پسرم چیز بخری و خیلی از این قبیل ...

راستش مهریه به اجرا گذاشتن را نمیدونم...من این کارا را بلد نیستم و دوست ندارم...

ولی زندگی با این مرد پیرتون میکنه...ایشون  سنجاق قفلی شده به مادرش 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

وقتی هم که مامانش داشت این حرفارا بمن مطمئنم که کنار مامانش نشبته بودم انقد عصبانی شدم و دلم گرفت که نگو افتادم تو چاه نمی‌دونم باید چیکار کنم دارم به طلاق فکر میکنم

خلاصه منم به مامانش گفتم شوهری که بخواد در ازای کاری برای خوشحالی زنش کار کنه بدرد نمیخوره . برگشته ...

چه مادرشوهر عجوبه ای داری

میگفتی تواینجوری بارش آوردی

دخالت نکن تاخودم درستش کنم