2777
2789
عنوان

شوهرم برای مادرش طلا خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 65 پست
انگشتر خودت و بده به مادرت

من ادم طمع کاری نیستم خداروشکر 

از این موضوع هم گفتم ناراحت نیستم فقط گفتم مادرم کوچیک نشه همین 

اگر شوهرم میخواست بگیره میگرفت 

الان من بدم بهش شوهرم ناراحت میشه

اونوقت من چی بگم،مامانم دیشب شام دعوتمون کرد،من از حقوق خودم ی تومن بهش هدیه دادم،شوهرم حتی تبریک لف ...

به نظرم حتما بروش بیار  و بگو فکر نکنه حالیت نیست واینکه من باشم تلافی میکنم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده شوهرم برای تولد شوهرم حدود یک تومن کادو آوردن مامان من در حد ۳۰۰ تومنبرای تولد منم جفت خانوا ...

اگر وضعیت مالی مادرت و مادر شوهرت مثل همه اشکالی نداره ،منم مامانم برای نه تولد نه روز دختر هیچ نه کادو نه تبریک گفت منم هیچی کادو ندادم بهش البته که الان با اینکه مجردم ولی تو فشار اقتصادی هستم و پول ندارم ولی اگرم داشتم نمیخریدم

به نظرم حتما بروش بیار و بگو فکر نکنه حالیت نیست واینکه من باشم تلافی میکنم

بخدا من شعورم احازه نمیده،به مادر و پدرش مناسبتها تبریک نگم

خیلی طول کشید تا فهمیدم،هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست

ما هر سال دقیقا یه اندازه خرید میکنیم .درسته پول شوهرمه اما مادر منه .بنظرم تو باید میگفتی هر چی وای ...

من یه روز به مامانم گفتم مامان چرا برای داداشم خونه خریدید پس ما چی؟ فقط پسرا باید خونه داشته باشن؟ گفت اون پسره باید براش بخریم 

بابام گفت هرکی باید حد خودشو بدونه 

اصلانم‌ ناراحتی ما براشون مهم نبود 

راستش ته دلم خیلی ناراحتم ازشون 

میخوام اگر گفت چرا برای مادرشوهرت طلا گرفتی بگم اون پسرشه بگو پسرت بره طلا بخره

اگر وضعیت مالی مادرت و مادر شوهرت مثل همه اشکالی نداره ،منم مامانم برای نه تولد نه روز دختر هیچ نه ک ...

آره مثل همه

مامانم یکم خسیسه توی اینجور مسائل

از طرفی پدر شوهرم اینا دارن بهمون پول قرض میدن و ...

خلاصه احساس کردم بهتره اینکارو کنم

ولی عذاب وجدان دارم

من یه روز به مامانم گفتم مامان چرا برای داداشم خونه خریدید پس ما چی؟ فقط پسرا باید خونه داشته باشن؟ ...

اگه فرهنگ خانوادگیتون اینجوریه مطمئن باش ناراحت نمیشه مادرت .چون خودش تبعیض میشه بین دختر و پسر 

پس  از داماد هم نباید توقع داسته باشه که بین مادر و مادر زنش مساوی رفتار کنه 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
خدا حفظش کنه معلومه شوهر با معرفتی داری که اینقدر هدیه درخور برای مادرت خریده

ممنون عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
آره مثل همهمامانم یکم خسیسه توی اینجور مسائلاز طرفی پدر شوهرم اینا دارن بهمون پول قرض میدن و ...خلاص ...

اصلا عذاب وجدان نداشته باش ،بنظر من که خوب کردی با هرکس باید مثل خودش نگاه کنی حتی اگر مادرت باشه